Vision Of The Seas

Oltiin viikon alussa bloggaaja porukalla tutustumassa Royal Caribbean Vision Of The Seas- risteilylaivaan. Meille oli järkätty kierros tuon upean laivan jokaiseen kolkkaan, runsas lounas ihan alkuruoasta jälkkäriin ja vielä pieni esityskin laivan mahtavan kokoisessa teatterissa. Itselläni on itseasiassa usein ollut haaveissa tuollaiset Karbian risteilyt ja laivaan tutustuessa tuli vielä vahvemmin olo, että joku päivä munkin on päästävä! :) Upea, mulla oli kokoajan sellainen hieman Titanicmainen olo tuolla, niin mahtavalta kaikki näytti. Muutama kuvakin tuli räpsästyä…

Onko moni teistä käynyt Karibian risteilyllä? 
Tai onko moinen risteily kenties suunnitteilla? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Vision Of The Seas”

  1. En ole käynyt, en ollut tällaisesta kuullutkaan, mutta nyt haluan sinne :D näyttää aivan mahtavalta!

    • Joo, toi oli kyllä aika upea! Suosittelen tutustumaan noihin matkoihin. :)

  2. Itse kävin Miamista lähtevällä Bahaman risteilyllä.. Laiva oli melkeenpä kopio tästä, ei kyllä aika tullu pitkäks vaikka risteily kestikin 4 yötä! vai kolme.. No jokatapauksessa, ne Bahaman saaret ei ollu niiiiiiin erikoisia paitsi pääsaari Nassau. Karibian risteily vois olla jees :)

    • Okei, mielenkiintoista. :)No ainakin kuvat ja kokemukset, joita olen kuullut ovat olleet risteilyjen puolesta. Itseä kiinnostaisi kyllä vielä joku päivä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta