It”s beanie time!

Syksy on tullut ja voi jälleen hyvällä omalla tunnolla kaivaa pipot ja kaulaliinat esille, jee jee! Itse olen etenkin pipo- ja panta friikki ja noita löytyy kyllä kaapista useampi erilainen. Pahan hiuspäivän pelastus, asuste, väriläiskä ja välillä se jopa suojaa pahalta maailmalta. Pipon alle on turvallista piiloutua niinä päivinä, kun haluaisi hengailla siellä peiton alla vaikka koko päivän. Itse olen ostanut nyt viime viikkoina pari lempparia talven varalle ja näillä mennään ainakin alkusyksy! Löytyykö muita pipofaneja? :)

– Beanie by Pieces –
– Beanie by River Island-

Mitäs pidätte mun piposuosikeista? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “It”s beanie time!”

    • No mullakin välillä hankaluuksia, ettei tosiaan kaikki sovi, kun on niin iso pää. :D
      Tsemppiä metsästykseen! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta