Lauantain rento asu

Eilen oli asiat aivan ihanasti, kun saatiin herätä hotelli Presidentistä viikonloppuun. Yövyttiin kyseisessä hotellissa pe-la yö, johon palaankin vielä ihan erillisen postauksen muodossa. Vitsit tekikin hyvää mennä suoraan aamiaisbuffetti- pöytään ja nauttia kunnon runsas aamiainen tämän kaoottisen viikon jälkeen. Niin parasta! Hotlalta siirryttiin hieman kaupungille palloilemaan ennen kotiin menoa, rennolla puetilla ja hui kauhea, kun näytän kalpealle. :D Toivotaan, että tuo on tosiaan valaistuksen ja meikittömyyden vikaa, olen näemmä ihan lakana. Itseasiassa olen kyllä kieltämättä ollut viime aikoina todella laiska itseruskettavienkin suhteen, eli eipä se kai ihmekään ole. Saku nappasi muutaman kuvan eilisestä asustani, joka oli rentoakin rennompi. Noihin Vero Modan uusiin pökiin olen sitten aivan rakastunut!

Kengät Converse
Housut Vero Moda
Toppi Vero Moda
Takki Vero Moda
Laukku Stockmann
Aurinkolasit Turkista

Tykkäättekö asusta?
Ihanaa sunnuntaita, nauttikaahan päivästä! :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta