Testissä Maylash & arvonta

Sain joku aika sitten yhteydenoton Maylashilta, jossa myydään luonnollista silmäripsiseerumia. Yhteistyöehdotus tuli hyvin oikeaan saumaan, kun itse olen juuri pohtinut tätä ripsitilannettani. Tuotetta voi kuulemma käyttää myös pidennysten kanssa, joten lähdetääs sitten tehostamaan ripsien kasvua! Tuotteen luvataan pidentävän ja tuuhentavan silmäripsiä jo 4-8 viikossa, lisäksi tuote on täysin luonnollinen tapa saada omat ripset kasvamaan. Todella mielenkiinnolla lähden kokeilemaan, tuloksia sitten luvassa blogissa myöhemmin! :)

Tuotteen normaalihinta on 69 euroa mutta sain blogiini ale- koodin: on my way, jolla saakin -10 % alennuksen kuukauden ajan, lisäksi päräytetään yhden seerumin arvonta käyntiin! ;) Arvontaan voitte osallistua kertomalla; Miksi juuri sinä tarvitsisit Maylash- silmäripsiseerumia? Muistathan lisätä perään myös sähköposti- osoitteesi! Arvonta päättyy torstaina 12.9 klo. 12.00. 

Olisi vielä mielenkiintoista kuulla kokemuksia, josko joku on kyseistä tuotetta jo käyttänyt?
Oletteko saaneet millaisia tuloksia aikaan? :)

Lisätietoja Maylashista löydät TÄSTÄ.


* Postaus on toteutettu yhteistyössä
On my way

61 vastausta artikkeliin “Testissä Maylash & arvonta”

 1. Mulla on todella hennot ja lyhyet ripset. Kokeilin kesällä ripsienpidennyksiä mutta ne näyttivät todella rajuilta ja epäaidoilta mun silmissä. Seerumilla saisin ehkä luonnollisemman lopputuloksen ja pidemmät ripset. :)

  [email protected]

 2. Itselläni oli huonosti laitetut ripsienpidennykset jonka takia omia ripsiäni tippui pois aika paljon sekä ne oheni ja haurastui ihan hirveästi.. :( Olisi huippua voittaa tuo ripsiseerumi ja kokeilla onko omat räpsyni vielä pelastettavissa! :)

  [email protected]

 3. Itselleni on siunaantunut varsin lyhyet ripset, joita ei edes minkään sortin ripsareilla pysty pidemmiksi huijaamaan. Sen vuoksi seerumit kiinnostavat kovasti. Terkuin Johanna :)

  johannan.postilaatikko(at)gmail.com

 4. Mulla on sama tilanne kuin mitä siinä aikaisemmassa postauksessasi kerroit. Oon pitänyt ripsienpidennyksiä yli 2 vuotta lähes jatkuvasti putkeen. Ainoa tauko mulla oli n. vuosi sitten ja sekin kesti vain muutaman päivän. Nyt haluaisin eroon ripsienpidennyksistä, mutta omat ripseni ovat tietysti haurastuneet ja lyhentyneet ripsienpidennysten käytön vuoksi. Opiskelijana mulla ei ole varaa ostella ripsiseerumeita ja pian ei ole varaa pitää edes ripsienpidennyksiä, joten olisi kiva kun seerumi olisi auttamassa mua pois tästä ripsiahdingosta. :D

  [email protected]

 5. samasta syystä kuin varmaan muutkin; eli ripseni on niin lyhyet..
  menin erehdyksissäni ostamaan joku aika sitten vedenkestävää ripsaria joka ei lähde pois edes meikinpoisto aineella.. tai sitten se aine on vaan tosi huonoa. no, se ripsari on kuitenki pilannu ripset ja en laiskuuksissani ole viittinyt ostaa toistakaan sillä aina pitää käyttää ensin vanha loppuun :D !!

  [email protected]

 6. Haluaisin voittaa tämän tuotteen äidilleni, jolla on lyhyet, kihartuvat ripset. Ne tarvitsisivat pituutta ja voimaa. Äiti on miettinyt ripsienpidennyksiä, mutta ne tuntuvat epäkäytännöllisiltä. Tämä seerumi siis voisi olla ratkaisu ongelmaan.

  eveliinaep (at) gmail.com (ilman välilyöntejä)

 7. Pari vuotta jahkailin, uskallanko ottaa pidennykset. Siskoni niitä hehkutti niin kovasti. Nooh, uskaltauduin 2.5vkoa sitten ensimmäistä kertaa (ja ikää jo 40v) ja nyt, nämä näyttävät jo ihan tosi pahoilta, vaikka olen niitä hoitanut miten pitää. Omia ripsiä on katkennut useimpia, joten nyt olisi todella ihanaa saada irtoripset pois ja vahvistaa omia ripsiä paremmiksi =)

  [email protected]

 8. Omat ripset on lyhyet, eikä niitä saa meikilläkään pitkän näköiseksi. Turvaudun päivittäin tekoripsiin, sillä ripsienpidennysten ylläpitoon ei ole ollut rahaa. Olisi mahtava päästä testaamaan josko tälläinen seerumi oikeesti toimis! :)

  [email protected]

 9. Mulla on lyhyet ja harvat ripset, lisäksi ne on täysin piikkisuorat :( ripsiväriä kun laittaa ja ripset taivuttaa, pysyy ne sen 2minuuttia taipuneina ja palautuvat samantien suoiksi, ne melkein taipuu jopa alaspäin:D
  Olen kokeillut ripsipermistä, se ei auttanut kuin ehkä viikon. Lisäksi vielä ripsiä katkeili ja tuli mukavan kokoinen lovi vasempaan ripsistöön..
  Keväällä kävin kokeilemassa ripsipidennyksiä ja en tiedä mistä johtui, mutta ei tuntunut nekään pysyvän millään ja ropisivat pois parissa viikossa. Lisäksi ne aiheuttivat ikävää kutinaa.

  Noista ripsiseerumeista oon kuullut paljon hyvää, mutta kallis hintahan niissä on.
  Olisi siis ihana saada pitkät ja kauniit ripset:)

 10. Minun ripseni ovat aina olleet piikkisuorat ja taipumattomat, siksi olen aina haaveillut kauniisti kaartuvista ja pitkistä tähtisilmä-efektin tekevistä ripsistä. Monesti olen meinannut tilata näitä ripsiseeruimeita, mutta kalliin hinnan takia en ole uskaltanut, koska ei ole varmuutta, että seerumi toimisi. Jos pääsisin tuotetta kokeilemaan ja se toimisi, niin aivan varmasti ostaisin sitä jatkossakin. Silmäthän ovat sielun peili – sieluni on ok, mutta se tarvitsee kauniit kehykset ;)

  [email protected]

 11. Mulla on lyhyet ja vaaleat ripset niin on aika mitäänsanomattoman näköiset ilman ripsaria, jos sais edes vähän pituutta näihin niin olis kivempi olla joskus ilman ripsariakin..:)

 12. Uudestaan kun unohtu sposti: Eli mulla on lyhyet ja vaaleat ripset, jotka on aika mitäänsanomattoman näköiset ilman ripsaria, joten ois kiva saada vähän volyymia ripsiin niin kehtais olla joskus ilman ripsariakin..:)

  [email protected]

 13. Mulla on ollut 1, 5 vuotta ripsienpidennykset ja nyt niiden tekijä uhkaili että olisi aika pitää hetki taukoa. Ahdistaa ajatuskin kodks omat on niin lyhyet ja tylsät, näyttäisin varmaan ihan pojalta!
  Kuulostas ihan täydelliseltä tuo seerumi kun voisi käyttää pidennystwn ajan niitä jolloin ei olisi varmaan niin iso shokki ottaa näitä pois :)

  [email protected]

 14. Minulla on luonnostaan harvat, lyhyet ja vaaleat ripset, joten Maylash voisi auttaa juuri minua paljonkin :) Ehdottomasti haluaisin kokeilla tätä tuotetta sillä voisin saada sen avulla unelmieni ripset!
  [email protected]

 15. Tykkään puketua näyttävästi ja rokahtavasti, mutta kasvoiltani olen luonnonlapsi! Huulipunat ja aurinkopuuteri ovat oikeastaan ainoita meikkejä joita käytän, ripsaria never! Olisi siis kiva saada vähän lisää ”pilkettä silmäkulmaan” ja mikä parasta- lunnollisesti :).

  Ihanaa syksyä!
  [email protected]

 16. Oi vitsi, toi olis niin ihana voittaa! :/ Mulla on nimittäin semmonen tilanne, että huomasin kesäkuussa hiuksia pestessä, että niitä lähtee todella paljon. Tilanne on jatkunut tähän päivään saakka – hiuksia lähtee suihkussa ja harjatessa todella suuria määriä. Lääkäriä on konsultoitu, mutta mitään syytä ei vielä ole selvinnyt, ja tutkimukset jatkuu. Toi on loppupeleissä tosi iso asia, pitkät ja tuuheat hiukset itse kun miellän niin isoksi osaksi naisellisuutta.. Oonkin nyt miettinyt, että sen sijasta että murehtisin tota hiusten lähtöä (ja sen hetken pelkäämistä, kun se alkaa oikeesti näkyä muillekin), mun ehkä kannattaa alkaa panostaa johonkin muuhun ulkonäössä, ja sitä kautta tuntea olo taas paremmaksi! Oonkin ajatellut siirtää huomion ripsiin, joko tälläisen seerumin kokeilulla taikka vaihtoehtoisesti ripsienpidennyksillä. Voi kun arpaonni suosisi :)

  elkalin (at) utu.fi

 17. Omistan lyhyet mitäänsanomattomat ripset. Olisi todella mahtavaa päästä kokeilemaan tätä seerumia. Minulla on ollut aikeissa ottaa ripsienpidennykset, mutta en ole sitten raaskinut ottaa, kun niin kalliita opiskelijan budjetista.

  [email protected]

 18. Olen viime aikoina rakastunut luonnollisen näköiseen ja raikkaaseen tyyliin. En nykyään käytä kasvoissanikaan kuin bb- voidetta sekä ripsiväriä. Olisi ihanaa jos saisin omia ripsiäni kasvatettua sen verran, ettei ripsiväriäkään tarvitsisi käyttää, jolloin saisin viime silauksen raikkaaseen uuteen tyyliini!:)
  [email protected]

 19. Minulla on todella lyhyet ja heiveröiset alaripset ja ei yläripsisääkään niin kehumista ole. ;) Ja toisena näin lapsiperheen äitina ei ole aina aikaa meikkailla, niin olisi kiva jos ripset näyttäisivät hyviltä ilman meikkiäkin.

  [email protected]

 20. Haluaisin päästä kokeilemaan ripsiseerumia, koska allergian takia en pysty käyttämään kestoripsiä. Olisi ihan mahtavaa päästä testaamaan tuotetta kun olen kuullut niistä niin paljon hyvää!

  [email protected]

 21. Mulla on ollut ripsienpidennykset yhtäjaksoisesti nyt jotakuinkin kolme vuotta ja voin kertoa, että omia ripsiä ei ole juuri lainkaan. Ennen pidennyksiä mulla oli suht pitkät ja ripsarilla varustettuina nätit ripset. Nyt kuitenkin omat räpsyttimet on hyvä jos neljää milliä pidemmät.. Harmittaa niin pirusti, mutta oravanpyörästä on vaikea päästä pois, kun ilman ripsienpidennyksiä peilistä katsoo aivan kamala hirvitys :D Toki ripsettömyyten voisi tottua.. mutta seerumilla saisi varmasti tämmöinen hätähousukin nopeammin mielenrauhan ja omat ripset taas kasvamaan.

  [email protected]

 22. Juurikin ripsipidennykset poistaneena, omat ripset kaipaisivat vahvistusta. Olisi kiva seurata, miten tuote vaikuttaa. Pitkään olen seerumeita halunnut testata, mutten ole raaskinut investoida.
  [email protected]

 23. Tykkään luonnollisuudesta joten en ole ripsipidennyksistä innostunut, vaikka ripseni ovatkin ohuet ja vaaleat. Olen ennemminkin miettinyt ripsiseerumeita mutta ei ole ikinä tullut kokeiltua koska niiden ainesosista on ollut monenlaisia mielipiteitä. Luettuani tämän postauksen ja käydessäni katsomassa lisätietoa Maylashista haluan ehdottomasti tätä!!:)

 24. Moi Jutta!

  Vitsi mä tarviin tän! (Jos/kun tää oikeesti toimii!)
  Mulla on ollut ripsipidennykset vuodesta 2009, eli aika monta vuotta! Pidin puolenvuoden tauon toissa keväänä ollessani vaihdossa, mutta heti palattuani Suomeen otin taas pidennykset ja vaikea on luopua! Mulla on ollut ripsarin ja ripsien kanssa ongelma niin kauan kun muistan/olen käyttänyt meikkiä. Omat ripset on ohuet, lyhyet, vaaleat, kankeat (ei siis taivu vaikka kuinka yrittäisi taivuttaa) ja lisäksi sojottaa aivan suoraan alaspäin. Ennen kun keksin ottaa ripsiini pidennyksen kävin jatkuvasti ripsipermiksessä ja värjäytin niitä tummiksi, koska taivuttaminen ei auttanut ollenkaan. Päinvastoin muistan kun ripsiä vaan irtoili ja jossain vaiheessa muistan lukiossa ollessa jonkun ihmetelleenkin rakoja silmissäni kun ripsiä oli irronnut tupoittain epäonnistuneen taivuttamisen tuloksena.

  Uskoisin että taas voisi olla tauon paikka ripsipidennyksistä ja todella tarvitsisin jonkun tukituotteen että nämäkin ikuiset ongelmaripset suostuisivat yhteistyöhön.

  Olisi siis mulle todella tarpeellinen varmasti!

 25. Siis tuota mä haluan! Olen kuullut tosta tuotteesta pelkkää positiivista. Itselläni on niin mahottoman lyhyet ripset ja rahaa ripsienpidennyksiin ei ole, joten tuo tosiaan tulisi tarpeeseen!
  [email protected]

 26. Omat ripset on AINA olleet nysät ja suht harvatkin. En voi olla arkimeikissä ilman kajaalia, koska pelkkä ripsiväri näyttää valjulta. Nyt olen kokeillut kaksi kuukautta ripsipidennyksiä ja tuntuu niin ihanalle, ettei tarvitse käyttää meikkiä niin paljoa. Toisaalta taas sitten laiskottaa ravata huolloissa.. jos ripset olis kunnossa ja pelkkä ripsari riittäisi, olisin iloinen.
  [email protected]

 27. Oisi ihana kokeilla kyseistä seerumia kun omat ripseni eivät tunnu kasvavan yhtään, pari kk sitten otin ripsipidennykset ja en todellakaan meinaa enään ikinä kyllä ottaa niitä, kamalaa vahinkoa tekivät omilleni! :( Toivottavasti tämä oisi pelastukseni siis;)!
  [email protected]

 28. Opiskelen, teen töitä, kuntoilen ja tapaan ystäviäni, joten kalenterini on pullollaan menoja toisensa perään aamusta iltaan. Tällä hetkellä joudun korjailemaan meikkiäni useita kertoja pitkin päivää, eikä tämäkään esimerkiksi työskennellessäni keittiöllä tai kuntoillessani aina riitä. Jos voisin käyttää silmämeikkinä pelkkää vedenkestävää ripsiväriä Maylashin antamien pitkien ripsien kanssa, lookini säilyisi freshinä läpi kiireisten päivien. :) Tämä tulisi myös minulle oikeaan saumaan, sillä olen jo pidemmän aikaa punninnut valintaani erilaisten silmäripsiseerumien välillä.
  [email protected]

 29. no mulla on ollu tosi kauan varmaan jo about 3 vuotta ripsenpidennykset enkä oo yhtään taukoa pitäny… eli ripset on suoraansanoen järkyttävässä kunnossa :D oon yrittäny kokoajan päästä eroon mutta ripset on niin lyhyet etten voi :( ja noi seerumit on niin kalliita etten ikinä raaski ostaa ! :D [email protected]

 30. Olisi kiva koittaa saisiko Maylashilla minun hauraita töpöripsiäni kasvamaan:). Opiskelijan budjetilla ei kyllä noin vaan kalliita ripsiseerumeita ostella:(
  [email protected]

 31. Yli vuosi sitten poistamani ripsipidennykset saivat aikaan loven toisen silmän ripsiin. Siis vasemmassa silmässäni on muutaman millin levyinen osio johon ei oletullut lainkaan enää ripsiä. Plus nämä ovat muutenkin jotain ihan muuta mitä ne olivat ennen pidennyksiä. Josko seerumi tepsisi!

  P.S. Blogisi on huippu ja olet ihanan aito ihminen :)

  Elisa
  [email protected]

 32. Itselläni on todella ohuet ja hauraat ripset, samoin kulmakarvat. Minulla on punapigmenttiä joten ripset ovat hiekanväriset eivätkä näy mihinkään. Niitä en uskalla silti värjätä toisin kun kulmiani koska ripseni ovat aivan tikkusuorat ja ohuet. Myöskään pidennyksiä en ole uskaltanut laittaa. Lisäksi minulla on jo useamman vuoden ajan ollut tapana huomaamattani repiä ripsiäni :( (telkkaria katsoessa, bussimatkalla, hermostuksissani)esim. tenttiviikolla huomaan selkeän eron ripsissäni; jäljellä on enää muutama hassu tikku pystyssä silmissä :( olenkin harkinnut jotain seerumin käyttöä jo pidemmän aikaa…

  [email protected]

 33. oii ihana arvonta! :) mulla olisi käyttöä ripsiseerumille, kun en voi käyttää ripsienpidennyksiä allergian takia ja haluaisin, että omat ripset tulisivat tuuheammiksi ja hyväkuntoisemmiksi. ripsistä löytyy ärsyttäviä koloja :(

  [email protected]

 34. Itselläni lyhyet ripset ja ripsipidennystem liima ärsyttää silmiäni, joten niitä en voinutkaan käyttää:(nämä seerumit ovat myös jakaneet mielipiteitä, mutta luonnollisuus herätti mielenkiinnon!:)
  [email protected]

 35. Ripseni ovat lyhyet ja pidennysten liima ärsyttää aika ajoin silmiäni, joten pidennyksiä en voi käyttää!
  Ripsiseerumit myös jakavat usein mielipiteitä, mutta tämän tuotteen luonnollisuus kiinnostaa! :)
  [email protected]

 36. Mä käytännössä koko ikäni haaveillut tuuheista ja pitkistä ripsistä, omani ovat aina olleet todella harvat eikä mikään ihmeripsarikaan tehoa näihin. Kotihoidontuella lapsia kotona hoitaessa ei rahaa todella ole laittaa ylimääräisiin menoihin, jonka takia tämä seerumi tulisi enemmän kuin tarpeeseen.
  Kuulen mielelläni kokemuksiasi kyseisestä seerumista. Toisen merkkisellä seerumilla ystäväni sai ainakin ihan mahtavat räpsyttimet!
  [email protected]

 37. Itselläni on lyhyet albiinon vaaleat ripset. Pidennyksistä olen haaveillut, mutta harrastukseni niitä haurastuttaisi liikaa ja seerumia en ole koskaan raaskinut kokeilla. En jaksaisi aina ehostaa ripsiäni näkyviin, joten niihi olisi todella kiva saada edes vähän lisäpituutta ([email protected])

 38. mä otin pari kk sitten ekaa kertaa ripsien pidennykset kun olin lähdössä etelän lomalle, mutta en tykännyt yhtään! odotin siis innolla että ne tippuu, mutta nyt tuntuu omat ripset todella lyhyiltä… oon ihan varma että omat ripset lyhentyi tossa :( joten tätä seerumia olisi hyvä testata!
  [email protected]

 39. Olen haaveillut vahvoista ja tuuheista myös ennenkaikkea pitkistä ripsistä niin pitkään kuin muistan! Omat ripseni ovat niin hennot, ohuet eikä niitä oikein voi kutsua niiksi prinsessa ripsiksi..
  Ripsienpidennyksiäkin on tullut kokeiltua, mutta omia ripsiä ne vain tuhosivat enemmän. Tää ois ihan mahtava juttu mun räpsyille! :)

  [email protected]

 40. Ripseni ovat hyvin lyhyet, eivätkä ne näytä pitkiltä ja tuuheilta edes ripsivärin avulla. Olisi ihanaa saada pituutta ja tuuheutta ripsiin vihdoinkin! :)

 41. Hei! Mulla on ollut ripsipidennykset kohta yli 3 vuotta, aina välillä oon pitänyt taukoa mutta aina lopulta retkahtanu niihin uudelleen :D No nyt oon kuitenkin jo ollut yli kuukauden ilman pidennyksiä, mutta omat ripset on vaan niin lyhyet, ohuet ja harvat. Kaiken lisäks melko vaaleatkin eikä taivutus pysy joten niihin on vaikea saada näytttävyyttä edes ripsarilla. Joten olisi mahtavaa jos onni suosisi! :)
  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta