Täällä tuoksuu

Olen jo todella pitkään haaveillut tämän kyseisen tuoksun ostamisesta jälleen. Olen kuitenkin säästänyt ja käyttänyt vanhoja tuoksuja loppuun ja pantannut ostamista. Aikaisemmin rakastuin tähän ihan täysin ja se on vaan ehdottomasti kaikista kokeilemistani ykkönen. Lancômen La Vie Est Belle, tuoksuista paras. :) La Vie Est Bellehän on kohtuullisen vahva ja aromikas ja siksi siitä olikin ilmestynyt nyt  joku kevyempi versio, itse tosin vahvojen tuoksujen ystävänä päädyin tähän aitoon ja alkuperäiseen. Onko tämä muiden lemppari? Jos ei niin mikä teillä tuoksuu? :)

PS. Muistattehan, että koodilla 10ONMYWAY60 saatte kymmenen euron alennuksen
Sokoksen Verkkokaupasta tilatessanne vähintään 60 eurolla. 
(Tätä löytyy sieltä siis myös! ;)) Tämä eksklusiivinen alekoodi on voimassa 30.9 saakka!
On my way

2 vastausta artikkeliin “Täällä tuoksuu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta