Pöllöt Puuaurinkolasit

Sain muutama viikko sitten erään erittäin mielenkiintoisen yhteistyö- ehdotuksen, johon lähdin sen enempiä empimättä mukaan. Yhteistyö koskee mageita ja omaperäisiä Pöllöt Puuaurinkolaseja. Luitte oikein, eli lasit ovat materiaaliltaan puuta, pääosin bambua. Olin ihan fiiliksissä tästä prokkiksesta, koska nämä lasit tosiaan ovat todella cooleja ja ihan oma juttuni! :)

Sain soviteltavaksi kotiin kuudet lasit viikon ajaksi ja olenkin nyt mallaillut niitä suunnasta jos toisesta, useaan otteeseen. Mallithan ovat unisex ja käytössä ne ovat tukevat mutta kuitenkin kevyet. Ja noh, miten sen nyt kiteyttäisi, erittäin miellyttävät. :) Saimme poikaystäväni kanssa valita yhdet lasit yhteistyön merkeissä ja molemmille löytyi omat lempparit aika nopeasti. Itse emmin Bubon ja Ciccaban välillä aika pitkään mutta päädyin tuohon käytännölliseen Bubo– malliin. Saku valitsi itselleen äijämäisemmät Megascopet
Kuvasimme koko Pöllöt- malliston tänään ja tein niistä muutamat kollaasit. 

PULSATRIX
JUBULA
MEGASCOPE
BUBO
CICCABA
NESASIO


Onko kyseinen merkki monelle tuttu, tai omistaako joku jo ihka omat Pöllöt? :)
Jos mielenkiinto heräsi, lisää voit kurkata Pöllöjen omilta verkkosivuilta.
Niin ja Facessakin kannattaa tykätä! :)

PS. Huomenna saattaa olla tulossa jotain kivaa extraa Pöllöihin liittyen, olkaahan kuulolla! ;)* Postaus on toteutettu yhteistyössä
On my way

13 vastausta artikkeliin “Pöllöt Puuaurinkolasit”

  1. Miksi ”yhteistyöjuttuja” on heittomerkeissä? Nehän on yhteistyöjuttuja :) Mistä luulet että blogien pitäjät elävät?

    • Koska ne ovat mainoksia.. Ei ne mua sillai haittaa mut vähän ärsyttää kun joka toinen postaus on mainos. Itse en elä hajuvedestä tai aurinkolaseista ;)

    • Viime aikoina noita on tarjottu aika paljon ja suurinosa on ollut sellaisia joihin on kiinnostanut lähteä messiin. Mulle blogi on harrastus, en bloggaa työkseni. Eli en elä pelkillä yhteistyöjutuilla. :D

  2. Munkin mielestä on vähän liikaa ollut yhteistyöjuttuja :( Mutta toisaalta tykkään tästä blogista niin paljon, että eipä se maailmaa kaada :)

    • Ikävää jos tuollainen fiilis jää. Nämä yhteistyöt kuitenkin antavat lukijoillekin jotain ja mahdollistavat arvonnat. Itse ainakin tykkään lukea muiden blogeista eri jutuista, uutuuksista jne. Oli ne sitten itse ostettuja tai saatuja. Missään ei kuitenkaan kehoiteta sinua ostamaan näitä tuotteita. Jos kuitenkin kovasti häiritsee, skippaa nämä postaukset. En itsekään pidä lukemieni blogien jokaisesta tekstistä. Kaikkia kun vaan ei voi miellyttää…

    • Aijaa, en edes harkinnut niitä. :D Näyttävät arvonnan perusteella olevan aika monen muunkin suosikki lasi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta