Ristiä ja raitaa

Heipparallaa! Itselläni on tänään vapaapäivä ja tämä aamupäivä meneekin ihan koneella blogijuttuja väsäillen. Lenkki olisi tarkoitus heittää johonkin väliin, napata muutamat kuvat ja illemmalla suuntaankin erääseen tilaisuuteen. Tässä syksyssä on oma viehätyksensä. Värimaailma ulkona alkaa olemaan aika kaunis ja paljon kivoja menoja pukkaa! :) Itselleni syksy ei ole koskaan ollut ns. masennuksen aikaa, vaan olen ennemminkin käynyt keväisin väsymystä läpi. Syksyisin luodaan aina jotain uutta ja itselleni se onkin aina ollut sellainen pysähtymisen paikka. Mitä oikein haluankaan tehdä? Missä tässä elämässä nyt mennäänkään? Onko se lasi täysi vai vaan puoliksi täysi? Ja tänäkin vuonna, poikkauksetta mulla on pyörinyt samankaltaisia asioita päässä jo itseasiassa jonkun aikaa. 

Bloggaamisesta on tullut itselleni niin tärkeä juttu tässä vuosien varrella, että ainakaan siitä en ole luopumassa, päinvastoin… Vaikka välillä tuntuu, että aika ei meinaa riittää kaikkeen millään. Haluan kuitenkin postailla päivittäin ja välillä revin sen ajan oikeasti vaikka yö- unistani, että saan tänne juttua. On myös ollut aivan ihanaa huomata miten teitä lukijoita onkaan kertynyt tässä kokoajan enemmän ja enemmän ja moni teistä jaksaa käydä kurkkimassa mun juttuja ihan päivittäin. Se on mahtava fiilis, kiitos teille!! :)

Elämäntilannekin on muuttunut siinä mielessä, että tosiaan asun avoliitossa nykyään ja se on hieman erilaista, kuin yksin asuminen. Yllättävän helposti tämä on kuitenkin mennyt, vaikka kompromisseja onkin tehtävä enemmän ja itsekkyys on laitettava minimiin. Itsessäni on aika paljon sellaista omaa tahdonvoimaa ja se on laitettu kyllä ahtaalle viime aikoina. Tämä on kuitenkin erinomainen asia, koska en pidä itsessäni siitä piirteestä yhtään. Ehkä kuitenkin vuosien yksin eläminen on vaan iskostunut minuun siten, että olen tottunut tekemään juuri kuten itse haluan. Ja noh, onhan tuota piirrettä luonteessanikin, sitä ei käy kieltäminen. Ihmistä ei mielestäni ole kuitenkaan luotu elämään itselleen, vaan me ollaan laumaeläimiä, onneksi. :) 

Ajatuksia pyörii päässä tällä hetkellä aika paljon myös työ- ja opiskelurintamalla. Tai noh, toistaiseksi en ole ainakaan koulun penkille palaamassa mutta työjutut ovat nekin viime aikoina mietityttäneet. Ehkä tämä on tämä yleinen syksyn juttu, mietitään mihin suuntaan elämää lähdetään viemään ja ehkä tällaiset ajatukset lienevät ihan terveitäkin? :) Onko muilla syksyn tuomia pohdinta- fiiliksiä? Uusia tuulia tms. ?

Voisin oikeastaan lähteä nyt sinne lenkille tuulettamaan päätä, palaan vielä myöhemmin! :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Ristiä ja raitaa”

  1. Mä justiinsa manasin mun ystävälle tätä syksyä ja siitä kun mikään ei oikein innosta. Munki piti lähtee lenkille mutta toi sää ei houkutellut… Nyt kuitenkin näyttää aurinkokin paistavan :)

    Hauska lukea sun postaus jos tästä ite vielä piristyisi :)

    • Tsemppiä! Syksyinen ns. Syyssaamattomuus on aika yleistä. Mutta kyllä se siitä, usko pois. :)

  2. Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta onko sinulla hiustenpidennykset? :)

  3. Opiskeluajatukseen liittyen: miten olisi toimittajaopinnot? Onhan tässä blogissa jo työnäytettä jonkin verran. Osaamista sulla on ja sitä voisi laajentaa.

    • Onhan tuo käynyt mielessä. Itse en vaan koe olevani äidinkielellisesti niin hyvä, tosin tekstin tuotto on mulle yleisesti ottaen kyllä helppoa. Kiitos sulle vinkkauksesta! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta