Arvotaan Pöllöt!

Pari postausta takaperin kirjoitin Pöllöt Puuarinkolaseista, joiden kanssa sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä. Sain heiltä ilokseni mahdollisuuden järjestää myös pienen kivan arvonnan blogissani. :) Eli joku onnekas saa valita Pöllöjen kuudesta upeasta pokasta omansa. Arvontaan pystyt osallistumaan valitsemalla Pöllöjen kotisivuilta mieleisesti pokat ja kirjoittamalla niiden nimen kommenttiboxiin. Halutessasi voit myös perustella valintaasi. Niin ja toki muistathan sähköposti- osoitteesi kommentin perään! :) Arvonta päättyy tiistaina 17.9 klo. 12. Heidän kotisivuilleen pääset TÄSTÄ!

Onnea arvontaan! :) 
Hui, tänään on muuten perjantai kolmastoista, olkaahan varovaisia!

* Arvonta on toteutettu yhteistyössä
On my way

58 vastausta artikkeliin “Arvotaan Pöllöt!”

 1. Minä ihastuin Pulsatrix-kehyksiin niiden kauniin muotoilun ja lämpimänsävyisen värin vuoksi ;-) Muutenkin hauska ja uusi idea valmistaa puisia aurinkolasikehyksiä.

  [email protected]

 2. Ciccabat on mun suosikit! Olen silmälasien päivittäinen käyttäjä ja silti minulla on vain yhdet kivat aurinkolasit. Tykkään myös siitä, että pokiin käytetty materiaali on puu. Siitä tulee mieleen lapsuuteni maaseudulla.
  [email protected]

 3. Jubula, noi on jotenkin niin kivan näköiset ja todella erilaiset verrattuna ihan ”tavallisiin” aurinkolaseihin :)! On myös ihan mun näköisetkin! [email protected]

 4. Vaikea valinta, mutta ehkä Jubulat sopisivat tähän naamaan parhaiten! ellullemeili(at)gmail.com

  -Eliisa-

 5. Ihania laseja!! Vaikea valinta, mutta mielestäni sinulle sopi parhaiten Jubulat ja haaveilen että ne koristaisivat minunkin kasvojani tulevalla Lontoon matkalla :) [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta