Viikonlopun aika

Jälleen on edessä viikonloppu ja tällä kertaa se on itsellänikin täysin työvapaa, ihanaa. Huomenna ollaan menossa rakkaan ystäväni hääjuhlaan Espooseen ja voi ette arvaakaan miten vaikeaa oli löytää puettia syshäihin, huh. Kiersin läpikotaisin lähestulkoon kaikki lemppari kauppani Helsingissä ja joka paikka oli täynnä mustaa ja valkoista. Sekaan mahtui muutama sininen ja burgundyn värinenkin mekko mutta yleisesti ne mallit eivät sitten napanneet. Tai sitten matsku oli jotain super ohutta trikoota, mikä on aika no no häihin. Tein kuitenkin lopulta viininpunaisen löydön Vilasta, josta kuvia tulossa myöhemmin. Vila oli oikeastaan ainoa paikka, jossa oli useampikin ei musta/valkoinen mekkovaihtoehto. Kauppoja kierrellessä tein muutaman kivan korulöydönkin. 

H&M:n korusaalista. Rihkamaahan nuo ovat mutta mielestäni aivan ihania.
Nämä käsikorut ovat Lindexin löytöjä. Toinen onkin ollut mulla jo pidempään mutta ostin rinnalle samanhenkisen korun ”täydentämään” toista. 
Kuulemma molemmat näyttävät kalliimmille, kuin ovatkaan. Muutama ihminen on meinaan kysynyt mistä ovat ja aika yllättyneitä olivat, kun kerroin näiden olevan Lindexistä. Lindexin taso on muutenkin noussut ihan huimasti tässä ihan muutaman vuoden aikana.
 Sieltä tekee todella hyviä löytöjä, eikä se enää ole se ns. alus- ja lastenvaate kauppa. 

Vai mitä olette mieltä? Entäs mitä pidätte näistä korulöydöistä? :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta