Yötä Presidentissä

Kirjoitin tasan viikko sitten, kuinka ihanaa oli herätä aurinkoiseen lauantaihin hotellista, buffet- aamiaisen kautta. Pientä luxusta normi viikonloppuihin! Palaan nyt siis vielä tuohon viime perjantaihin, jolloin vietimme mieheni kanssa yön Hotelli Presidentissä, Helsingin Kampissa. Sain kutsun kyseisen hotellin alakerrassa toimivan Pressa- klubin syyskauden avajaisiin ja yöpymään vielä ihanasti hotellin lakanoissa. Pientä kertausta illan kulusta olisikin nyt luvassa. :)

Check- in time alkoi perjantaina jo klo. 15 mutta valitettavasti minulla oli töitä pidempään ja täten meillä hieman venähti. 
Ehdimme kuitenkin hetken hengähtää ja minä ehdin kaunistautua ennen iltaa. Hotellihuoneemme oli mukava, kahden hengen huone ikkunanäkymällä Kampin torille. 

Muutaman tunnin rentoutumisen ja valmistautumisen jälkeen oltiin valmiita Pressan juhliin. 
Poikaystävä nappasi muutaman asukuvan pimenevässä illassa.
Yökerho Pressassa järjestettiin tosiaan syyskauden avajais- juhlat ja olikin ilo saada kutsu kyseisiin pirskeisiin. 
Itselleni vierailu tässä yökerhossa oli ihka ensimmäinen ja täytyy sanoa, että fiilis mikä paikasta välittyi oli erittäin positiivinen. Tilat olivat viihtyisästi sisustetut ja siistit. Itselleni sellainen tietty siisteys ravintoloissa on todella tärkeää ja siksi tämä paikka sai kyllä hyvät pisteet. Viihtyvyyttä paransi kivat järjestelyt, eli pöytä ja pullo kohuvaa. Lisäksi tarjolla oli mm. luomusiidereitä ja pientä suolaista naposteltavaa. 
Pressassahan on nyt syksyllä jokainen viikonloppu eri esiintyijiä molempina iltoina. (Jos syksyn tuleva esiintyjä- kaarti kiinnostaa, sen voit kurkata täältä.) Meillä kävi erittäin hyvä tuuri, nimittäin paikalla oli tuona iltana esiintymässä Loreen. Itse en ollut juurikaan kuunnellut hänen muita biisejään, kuin tuota Euphoriaa, joten olipas mielenkiintoinen keikka ja hyvää musiikkiahan tuo nainen tekee. Paikkana Pressa toimi kyllä tuollaiselle pienemmälle keikalle erinomaisesti, tunnelma oli suhteellisen intiimi mikä tekeekin keikasta vielä paremman. Meillä itseasiassa onkin jo suunnitteilla seuraava vierailu kyseiselle klubille vielä tässä syksyn aikana, nimittäin Jori A Kopposen 20 v. juhlashow pärähtää käyntiin. 
Onnistuneen illan jälkeen pieni väsymys painoi, joten aivan ihana ja kattava buffet- aamiainen toimi mahalle mitä parhaiten. 
Sielun ravintoa sain sitten kylvystä. :) Rakastan kylpemistä ja hotelli yöpymisissä oma kohokohtani onkin juuri tuo ammeeseen pulahtaminen. Niin rentouttavaa, siellä voisi kellua vaikka monta tuntia! Mulla oli aikoinaan Seinäjoella opiskelijakämpässä ihka oma amme, voitte vaan kuvitella, että se oli kovassa kulutuksessa… Rentouttavia kynttiläkylpyjä taisi olla harvasen ilta. ;)
Meillä oli kokonaisuudessaan aivan ihana vuorokausi, kiitos vielä Presidentin väelle! :)

Kohta häihin, joten palaan viimeistään huomenna! 
Ihanaa viikonloppua, nautiskelkaa! <3
* Postaus toteutettu yhteistyössä
On my way

4 vastausta artikkeliin “Yötä Presidentissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta