Häälookit

Olimme tosiaan eilen ystäväni häissä, joista jatkoimme sitten matkaa poikaystävän hyvän ystävän syntymäpäiville Suomenlinnaan. Jotain hääfiilistelykuvia luvassa vielä myöhemmin mutta tässä tulisi nyt nuo häälookit. Puhuin siitä mekon hankalasta löytämisestä ja kuinka vihdoin Vilasta löytyi kelpuutettava yksilö. Jostain syystä olin kuitenkin tyystin unohtanut mikä aarre vaatekaapistani löytyykään, nimittäin samettinen kunnon pitkä ”gaala-mekko”. Ostin tuon pari vuotta sitten Slovakian kirpparilta euron hintaan ja en ole kyseiselle mekolle löytänyt vielä tarpeeksi juhlavaa tilaisuutta. Ja noh, se on oikeastaan vaan hautautunut sinne vaaterekin perimmäiseen nurkkaan ja on Aamuisen pienen pohdinnan jälkeen päädyin extempore tähän mekkoon ja olin kyllä tyytyväinen vielä yön pikkutunneillakin. Sininen ei ole oma värini, en käytä sitä koskaan. Tässä kuitenkin tuo sähäkkä sininen ja samettinen pinta toimivat, vai mitä olette mieltä? Niin ja mekko mätsäsi mahtavasti poikaystävän Turo Tailorin Red Label pukuun. :) Hiukset tietenkin olivat kuvaus vaiheessa jo vähemmän kiharat, aika perus settiä. Jouduttiin matkustamaan aika pitkästi bussilla ja kävelemään sun muuta, mikä tekee aina niin kutaa kiharapehkolle…

Mitäs pidätte hääasuista? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Häälookit”

  1. Voi Jutta oot aivan mielettömän kaunis ja upeassa kunnossa!! :)) ja rakastan tätä sun blogia!

  2. Todella upeet asut kummallakin! Harmi että tota mekkoo ei oo saatavilla, koska se on niin kaunis :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta