Karvaliivissä

Löysin viime viikolla juhlamekkoa etsiessäni aivan ihanan karvaliivin Stockkan Vilasta. Olen jo pidempään katsonut tämän tyylistä liiviä, joka olisi hieman pidempi ja sitä voisi syksyn tullen käyttää rotsinkin päällä. Tämä oli juuri täydellinen, ei mikään sulkapesä vaan tuollainen pehmeä teddy- liivi. Edessä on napitus, mikä on aina parempi kuin vetskari. Lisäksi tähän astisella kokemuksella liivi on vielä aika lämminkin, olen meinaan toistaiseksi meinannut tukehtua tällä päivällä ulkona kulkiessani. Mutta eipä hätää, kun mennään kuukausi eteenpäin on meininki varmasti eri. Itse aina lykkään viimeiseen saakka talvitakin käyttöön ottoa, joten tänä vuonna tämän teddykän kanssa onnistun varmasti lykkäämään sen entistä pidemmälle. 

Nilkkurit DinSko
Housut Vero Moda
Toppi Vero Moda / Noisy May
Liivi Vila
Kello Ur & Penn

Mitäs pidätte? Onko mulla samankaltainen liivi syksyyn? 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Karvaliivissä”

 1. Oi vitsi löysin sun blogin tänään ja täytyy sanoa että päätyi välittömästi lempiblogien kärkijoukkoon! Sulla on ihan tajuttoman kiva tyyli ja tulee jotenkin tosi hyvä fiilis sun blogia lukiessa! Pakko myös udella, että minkähän pituinen sä mahdat olla?

  -Iida

  • Moikka! Voi, kun kiva kuulla. :) Jäähän ihmeessä seurailemaan!

   Olen 171 cm.

 2. Makeet käsivarret, kyllä näkee et on treenattu! :) Tekisitkö postausta sun treeniohjelmasta? Nimim. timmiksi itsekin? ;D

  • Kiitos, kai niihin on jotain tulosta tullut. :) Monesti tuota toivotaan, on vaan toteuttamista vaille valmis. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta