Swiss Whitening tuloksia

Nyt on takana kuuden käyttökerran Swiss Whitening kotivalkaisu. Voisin kuvitella, että paras tapa olisi tehdä valkaisu putkeen, eli peräkkäisinä iltoina. Itselleni se ei kuitenkaan ollut mahdollista, joten mulla oli aina välillä päivän, parin taukoja. Poikaystäväni teki valkaisua kaksi kertaa ja sanoi ettei enää jaksa. 50 minuuttia hiljaa, muotit suussa oli liikaa hänen adh:maisuudelleen, harmi sinällään. Pientä muutosta hänen hampaissaan kuitenkin tapahtui, katsotaan jos saisin hänet vielä jälkeen kuvaan. Oma lähtötilanteeni ei ollut mikään maan keltaisin, kuten kuvasta voi huomata. Oli aika hankala saada täysin samanlainen valo ennen- ja jälkeen kuviin mutta kyllä kuvista voi huomata lähtötilanteen pientä kellertymistä, jota on tarttunut etenkin hammasrajoihin ja väleihin. Tämän kuuden kerran valkaisun jälkeen tulos on kyllä sanoisinko todella hyvä, olen erittäin tyytyväinen! Tuo valkaisuaine tuntui jotenkin puhdistavankin hampaita, aina valkaisun jälkeen oli ihanan raikas ja clean olo suussa, mulle se oli siis ihan miellyttävää puuhaa. 

Alussa ensimmäisillä kerroilla oli outoa, kun piti muotteja suussa ja huomasi kuinka kuolaa alkoi kertyä suuhun. Eli kannattaa ottaa paperirulla siihen telkan viereen, ettei valu sitten pitkin sohvaa. :) Liika valkaisuaine tulee kuolana ulos, eli ainetta ei tosiaan tarvitse laittaa muotteihin kovinkaan runsasta kerrosta. Lisäksi kannattaa miettiä laittaako aineen vaan etuosiin, jotka näkyvät. Täten säästää ainettakin, itse tein juuri niin. Yleisesti ottaen valkaisu oli todella helppo tehdä ja itselläni ei ollut minkäänlaista kirvelyä, vihlontaa tms. Eli täytyy sanoa tämän olevan kyllä miellyttävä valkaisutapa, jota voin suositella! :) Itse aijon pitää nyt pienen breikin, koska olen tyytyväinen tämän hetkiseen lopputulokseen. Juon kuitenkin päivittäin kahvia ja tiedän, että se heikentää valkoisuutta pikkuhiljaa. Onneksi tuo kotivalkaisu on helppo tehdä koska tahansa uudestaan ja tuubiinkin jäi vielä ainetta! 

Swiss Whitening on nyt tarjouksessa Swiss Clinicillä hintaan 59 €, normaalisti 199 €.
Eli jos kotivalkaisun tilaaminen kiinnostaa, tuotteen tilaussivulle pääsee tästä

Nyt mä suuntaan töihin,pienellä maanantai- fiiliksellä mennään mutta eiköhän tämä tästä! ;)
Muistattehan osallistua Pöllöjen arvontaan, vielä on huomiseen saakka aikaa!

On my way

11 vastausta artikkeliin “Swiss Whitening tuloksia”

 1. Mua kiinnostaisi tilata tuo, mutta yks kysymys olisi. En oo käynyt pitkään aikaan hammaslääkärillä, joten mulla saattaa olla reikiä. pitääkö ne ensin hoitaa kuntoon ennenkuin valkaisua voi käyttää?

  • Ei tarvitse. Valkaisu tehdään tuohon hampaan pintaan enkä usko sillä olevan merkitystä. Toki reiät muuten kannattaa hoitaa… Itse olen käynyt ehkä vuosi sitten viimeksi ja olisi kyllä jälleen mentävä… Mutta ei valkaisuun tarvi hammaslääkärikäyntiä. :)

  • Höpsis, ehdottomasti ensin reiät kuntoon ennen valkaisua, myös ikenien ongelmat, vetäytymät yms. kannattaa tarkastuttaa ja hoidattaa (vihlonta voi muuten olla helvetillinen…)ja hammaskivi tulisi myös poistaa hampaan pinnalta ensin, eihän se muuten vaalene niin hyvin :) Pitää siis käydä hammaslääkärillä ensin. Jutta, reiätkin lähtevät etenemään hampaan pinnasta, joten kyllä sillä on merkitystä hyvinkin.

  • En siis tarkoittanut, että reikiä ei hoitaisi kuntoon vaan lähinnä, että valkaisu pitäisi pystyä tekemään ilman hammaslääkärikäyntiä. :) Voihan sinne lääkäriin mennä vaikka valkaisun jälkeenkin. Itselläni on juuri hammaskiviongelmaa ja huomaan jälleen sitä hieman tulleen alahampaiden väliin. Tein kuitenkin valkaisun ihan normaalisti, eikä vaikuttanut mitenkään. Hoidan tuon kuitenkin pois mahdollisimman pian, eli ei huolta. ;)

  • Heippa. Lääkäriin voi toki mennä vaikka valkaisun jälkeen, mutta jos on reikiä, niin ne pitää paikata ja hoidattaa ennen valkaisua. Harva paikkaa itse reikänsä, joten silloin täytyy mennä sinne lääkäriin ennen valkaisua. Hyvää syksyä sinulle!

 2. Hieno juttu, kiitos postauksesta! Olen pähkinyt pidempään, jos uskaltaisi tuon valkaisun itse tehdä ja taidan tämä perusteella uskaltaa. Tosin tuo hiljaa oleminen voi tehdä tiukkaa kun lapset pyörii ympärillä. Mutta ehkäpä nekin on ihan ällikällä lyötyjä kun äiti on muotit suussa kuola valuen =)

  • Eipä kestä! =) Uskalla ihmeessä, tuo on todella helppo juttu. Varaudu vaan siihen, ettet sitten pysty kieltämään heitä 30-50 minuttiin, ettei tule ihan kaaosta… :D

 3. Itse tilasin setin myös testiin mutta minulla aine kirveli ja en pystynyt pitämään 30 minuuttia kauempaa. Muotit pois ottaessani ikeneni punoittivat ja yhdestä kohtaan ien ”kuoriutui”. Hampaat kyllä hieman vaalenivat mutta en ole uskaltanut enää uudestaan kokeilla. Ehkä minulla on vain herkempi suu, joten ensikertalaisten kannattaa varmaan ensin testata varovasti?

  Kiitos kivasta blogista! :)
  Jondu

  • Hei Jondu! Laitoit selkeästi ainetta liikaa niin, että se meni ikeniin. Kokeiles laittaa hieman vähemmän ja levittää se aine siihen muotille ohueksi kerrokseksi. Sitten muotit suuhun, jonka jälkeen vielä kostutetulla tops- puikolla läpi nuo ikenet niin, että niille mahdollisesti mennyt aine lähtee. Tottakai se siis ikenillä kirvelee mutta sitten vaan pyyhkii ne pois. Kokeiles testata tuolla vinkilläni uudestaan ja tulehan kertomaan sitten fiiliksiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta