Tuoksuttelua Bläkissä

Oltiin Beannan kanssa viime viikolla Bläkissä järjestetyssä tuoksuillassa. Joulu lähenee ja sehän on tunnetusti tuoksujen kultaaikaa, joten eipä olisi voinut parempaan saumaan tilaisuus tulla. Pientä suolaista purtavaa, kuohuvaa ja paljon ihania tuoksuja. Hajuvesien joukossa oli paljon itselleni vanhoja tuttuja mutta mukaan mahtui myös muutama uutuuskin, joihin ihastuin. Eräs erityismaininnan ansaitseva uutuus on Boss:in Boss Jour Pour Femme, tämä paljastui ilokseni myös goodiebagistakin! Tuoksussa on jotain aivan ihanan naisellista ja sensuellia, mmm. Napsin muutamia kuvia tilaisuudesta.

Goodiebagin sisällön esittelen hieman myöhemmin. :)
Hyvän tuoksuista tiistaita! 
On my way

3 vastausta artikkeliin “Tuoksuttelua Bläkissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta