Aamun omeletti ja pöllöjen voittaja

Tänä aamuna kaipasin jotain vaihtelua perinteiseen aamurahka settiini ja päätinkin väsätä kunnon munakkaan kasviksilla höystettynä. Blenderillä kuohkeuttaen munakkaaseen saa paremman koostumuksen ja siksi tykkäänkin tehdä munakaspohjan sen avulla. Itse pidän enemmän vain toispuoleisesti paistetusta munakkaasta ja yleensä heitänkin ikäänkuin sinne väliin jotain täytettä. Tällä kertaa täytteenä toimivat kalkkunaleike- siivut, tomaatti, sekä persilja. Tuli ihan mielettömän hyvää, suosittelen! :) Pidättekö te täytetyistä munakkaista? Jos niin mitä täytteitä suosittelisitte testaamaan?

Pöllöt arvonta päättyi tiistaina ja nyt tulisikin vihdoin se onnekas arvonnan voittaja! 
Eli lasit lähtevät seuraavalle kommentoijalle: ”Ciccabat on näteimmät! En ole ikinä ostanu yli 10€ maksavia aurinkolaseja, joten olisi ihanaa omistaa yhdet laadukkaammat yksilöt! :)” / [email protected]

Onnea Annu! Laitan sinun yhteystietosi eteenpäin. :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Aamun omeletti ja pöllöjen voittaja”

  1. Ompa herkullisen näköistä! Pitääkin kokeilla heti aamulla, kun noi kaikki ainekset sattuu jääkaapista löytymään :) Kiitos ohjeesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta