OPI:n uutuuslakkoja

Sain joku aika sitten kotiin pienen paketin, jossa oli OPI:n San Francisco kokoelman syyslakkoja testattavaksi. OPI on itselleni merkkinä kyllä entuudestaan tuttu ja lakkoja on tullut käytettyä juuri niiden hyvän laadun ja pysyvyyden vuoksi. Omat lohkeilevat kynteni ovat hankalat lakkojen kanssa, nimittäin usein lakkaus kestää vain sen päivän ehjänä. OPI:n lakoilla olen saanut kynnet pysymään useamman päivän nätteinä ja siksi niitä suosinkin.

Nämä ihanat syksyiset sävyt tulivat hyvään saumaan, nimittäin juuri yksi päivä katsoin tuota lakkavarastoani ja aika kuivahtaneille siellä suurinosa näyttikin. Lakkojen joukossa oli näiden perus kiiltävien lakkojen lisäksi myös yksi tekstuurilakka kokeiltavaksi. Lakalla saa todella magean, hieman hiekkamaisen pinnan aikaiseksi! Alimmassa kuvassa näette lopputuloksen tuolla tekstuurilakalla lakatuista kynsistä.

Miltäs näyttää? :)
Lisää OPI:n lakkoja löytyy Kauneudenkaupasta

Ovatko OPI:n lakat monelle tuttuja? 


* Tuotteet saatu blogin kautta
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta