Hemmottelua

Mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantai- iltaa, kuin itseään hemmotellen? No ehkä toista hemmotellen, mutta onhan se itsensäkin helliminen välillä ihan sallittua. ;) Jäin eilen yksin kotiin ja kerrankin oli salin jälkeen kunnolla aikaa panostaa omaan hyvään oloon. Päätin testailla torstain bloggari- tilaisuuden goodiepagista lahjaksi saatuja Herbinan Kaura- suklaa tuotteita. Rakastan suklaata, niin kosmetiikassa, kuin ihan syötävissä herkuissakin. Valitettavan usein tuo suklaa kosmetiikassa jää jotenkin laimeaksi tai sitten se on vastaavasti todella pistävää tuoksultaan. Tällä kertaa mun on pakko sanoa, että wow. Nämä tuotteet olivat aikamoinen yllätys, positiivinen sellainen. :)

Esinnäkin tuo kuorintavoide. Siinä on kunnolla kuorivia aineosia ja tuntee, että ihosta lähteekin kuollutta ihosolukkoa. Liian usein kuorinnat ovat turhan mietoja ja tuntuvat kuin suihkugeelillä kuorisi. Minusta sen pitää tuntua iholla sellaisena, että hoidon jälkeen olo on kuin uudestisyntyneellä. Myös tuo suklaavoide oli aivan ihanaa. Koostumus sellaista sopivan rasvaista mutta kuitenkin nopeasti imeytyvää. Ja se tuoksu, ahh. Tuoksun itseasiassa vieläkin! Ainut miinus näissä on se, että iskee aika pi*unmoinen makeanhimo näitä käyttäessä ja tuoksutellessa… ! Tarvisi vähintään suklalevyn mukaan tuonne suihkuun. ;) Onko moni muu testannut jo tätä sarjaa? Jos niin mitä olette mieltä? 

Tänään onkin kummipojan 1- vuotis synttäribileet, siispä kohta suuntaan sinne.
Illalla tai viimeistään huomenna onkin tulossa vähän erilainen arvonta, stay tuned! 

Ihanaa lauantaita! :) 


* Tuotteet on saatu blogin kautta lahjana
On my way

5 vastausta artikkeliin “Hemmottelua”

  1. Vaikuttaa ihanilta. Yritin etsiä tuotteita kaupasta, mutta ei löytynyt valikoimista :(

  2. Ostin jokunen viikko takaperin kun ne ilmestyivät Sokokselle. Olin ton kauran takia aika epäilevä eetu, mutta voi juma että kolahti!! Aivan käsittämättömän ihana ja täyteläinen tuoksu. Eikä riitä muuten että rasvaan itseäni kiireestä kantapäähän, kun mun pitää rasvata miehenkin selkä joka ilta sankyyn mennessä.. :D <3 Vinkkinä muuten, toi voide toimii tosi hyvin jalkoihin jätettäväksi ja sukat päälle. Koitas! :)

    Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta