Lippuja Danceteria & We Like Grand Opening bileisiin

Nyt tulisi viikonlopun kunniaksi hieman erilaista arvontaa, tosin en tiedä joko jengi on kyllästynyt näihin arvontoihin mutta toivottavasti edes muutama jaksaa osallistua?! :) Sain siis Lovetonen kautta arvottavaksi teille kaksi kappaletta VIP- lippuja perjantaina 4.10 järjestettäviin Danceteria & We Like- United avajais- bileisiin (K18). Kyseiset bailut järjestetään Tivolissa Helsingissä ja paikalla on dj- taivaan suuria ulkomaalaisia nimiä, kuten Basto ja Rene Amesz. Lisäksi siellä tullaan näkemään suomalaisiakin dj tähtiä, mm. Heikki L, Lovetone, Rony Rex, Zinar Yaman ja Milla Lehto. Lisää infoa voi kurkata tapahtuman Facebook- sivuilta (*click). Niin ja toki lippuja voi ostaa suoraankin Tiketistä. Itse pyrin myös pääsemään kyseiseen tapahtumaan, joten todennäköisesti siellä nähdään! :)

Osallistua voit siis linkkaamalla postaukseen sähköposti- osoitteesi ja halutessasi voit perustella miksi sinun pitäisi lippu voittaa. Ymmärrän ettei monikaan halua mennä yksin, joten jos voittavassa kommentissa pyydetään lippua myös ystävälle, silloin liput menevät samaan osoitteeseen. :) Arvonta päättyy tiistaina 24.9. 

Tsemppiä arvontaan!!

Ja vähän fiilistelyä oman suosikki Dj:ni, Baston tahtiin! Hänkin siis tuossa illassa messissä.

On my way

13 vastausta artikkeliin “Lippuja Danceteria & We Like Grand Opening bileisiin”

 1. Wuhuu! Loistava arvonta ja ajankohta! Olemme juuri tuona viikonloppuna tulossa pohjanmaalta helsinkiin, samalla reissulla juhlistamaan avomiehenI syntymäpäivää. Olen kovasti miettinyt ja miettinyt mitä kivaa keksisin hänelle kaupunkiviikonlopun aikana.. Tuossahan se on vastaus, JOS liput voitan vien hänet Vip-iltaan huiken musiikin pariin! Mahtavaa! =)
  [email protected]

 2. rolssi.blogspot.com

  Ihan kova lineup ja varmasti kovat kekkerit tulossa! Oiski siis kiva päästä paikanpäälle :)
  rolssi.blogspot.com

 3. AAAA BASTO!!<3 _PALVOMME_ kaverini kanssa fredan tivolia, ja ollaan itseasiassa suunniteltu, että mentäis kattomaan bastoa kaverini lähestyvien synttäreiden kunniaks! ois mahtavaa järkätä hänelle vähän erikoisempi yllätys tivolin vippilipuilla…. ;)

  [email protected]

 4. Basto on varmaan ainoa, joka on onnistunut biiseillään saamaan meikäläiselle onnenkyyneleet silmiin joraillessani tanssilattialla ja oishan se vähintäänki siistiä päästä kuuntelemaan ihan livenä sellaisten tunteiden aiheuttajaa ystävän kanssa! :)

 5. arvonnassa mukana kummallekin lipulle! sisko tulee helsinki-visiitille ja tämä tapahtuma voisi olla kiva yllätysextra. kiitos vinkistä :)
  -Jenna
  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta