Lippuja Danceteria & We Like Grand Opening bileisiin

Nyt tulisi viikonlopun kunniaksi hieman erilaista arvontaa, tosin en tiedä joko jengi on kyllästynyt näihin arvontoihin mutta toivottavasti edes muutama jaksaa osallistua?! 🙂 Sain siis Lovetonen kautta arvottavaksi teille kaksi kappaletta VIP- lippuja perjantaina 4.10 järjestettäviin Danceteria & We Like- United avajais- bileisiin (K18). Kyseiset bailut järjestetään Tivolissa Helsingissä ja paikalla on dj- taivaan suuria ulkomaalaisia nimiä, kuten Basto ja Rene Amesz. Lisäksi siellä tullaan näkemään suomalaisiakin dj tähtiä, mm. Heikki L, Lovetone, Rony Rex, Zinar Yaman ja Milla Lehto. Lisää infoa voi kurkata tapahtuman Facebook- sivuilta (*click). Niin ja toki lippuja voi ostaa suoraankin Tiketistä. Itse pyrin myös pääsemään kyseiseen tapahtumaan, joten todennäköisesti siellä nähdään! 🙂

Osallistua voit siis linkkaamalla postaukseen sähköposti- osoitteesi ja halutessasi voit perustella miksi sinun pitäisi lippu voittaa. Ymmärrän ettei monikaan halua mennä yksin, joten jos voittavassa kommentissa pyydetään lippua myös ystävälle, silloin liput menevät samaan osoitteeseen. 🙂 Arvonta päättyy tiistaina 24.9. 

Tsemppiä arvontaan!!

Ja vähän fiilistelyä oman suosikki Dj:ni, Baston tahtiin! Hänkin siis tuossa illassa messissä.

Kommentit (13)
  1. Kaverin kanssa pitäisi tivoliin suunnata sillä basto tuli kesällä nähtyä niin Helsingissä kuin Oulussakin ja vei aivan mennessään.

    panic-@hotmail.com

  2. Arvonnassa mukana! Ja ehdottomasti haluisin ottaa kaverin mukaan 🙂

    mikki-89@luukku.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *