Morizin itseruskettava spray

Syksy on tullut ja auringonvalo alkaa vähenemään. Itse olen ainakin huomannut, kuinka iho on kalventunut kummasti ja kesän päivetykset ovat tipotiessään. Tilasin muutama kuukausi sitten St. Morizin dark vaahtoa pari putelia ja niitä olen nyt käyttänyt suunnilleen kerran viikossa vartalolle. 

Viime viikolla sain testaukseen Thebokselta purkillisen Morizin spraymaista ruskettajaa. En ole aikaisemmin kyseistä tuotetta käyttänytkään ja nyt muutaman kerran sprayanneena osaan jo kertoa omia fiiliksiä. Tuote on siis koostumukseltaan nestemäistä sprayta, mikä kannattaa suihkuttaa suoraan kintaalle, jolla sitten levittää kroppaan. Täten välttyy siltä, ettei ympäristö värjäänny. Spray on ruskeaa väriltään, joten on todella helppo tietää mihin sitä on jo levittänyt. Mielestäni värilliset itseruskettavat ovat ehdottomasti parempia, koska niissä tiedät millaisen lopputuloksen saat. Näet samalla mihin olet jo levittänyt ja täten pystyt välttämään laikut. Spray on erittäin kevyt koostumukseltaan ja kuivuu ihan samantien. Tänäänkin levitin tuon sprayn ja puin samantien vaatteet päälle. Ei siis vaadita mitään tunnin kuivatteluaikoja ja tuo ei jätä fiilistä nihkeän nahkeaksi. Tässä Moriz- sarjassa ei taida yksinkertaisesti olla sitten yhtään huonoa tuotetta…! :)

Onko teillä kokemuksia tästä spraymaisesta Morizista? 
Niin ja jos heräsi kysymyksiä tuotteen käytöstä tms. niin kyselkäähän! :)

PS. Kaikki Morizit ovat nyt 8,90 €!

PSS. Muistattehan osallistua Danceteria & We like it Grand Opening bailulippujen arvontaan täällä!
Aikaa vielä huomiseen aamupäivään saakka. :)


* Spray saatu blogin kautta lahjana
On my way

6 vastausta artikkeliin “Morizin itseruskettava spray”

  1. Paljonko tuo maksaa suunnilleen ja mitä eri sävy vaihto ehtoja nuissa on ja millä olisi hyvä aloitella kun oma iho on aika vaalea mutta ei kumminkaan ihan valkea ?:D jääny traumat doven versioista…

    • Eli puteli 8,90 euroa. Vaihtoehdot ovat spray, mousse ja voidemainen. Suosittelisin alkuun esim. vaahtoa, sävyä medium. Eli älä missään nimessä ota sävyä dark. Lisäksi suosittelen tilaamaan levityskintaan tuolta itseruskettavat osiosta. Sillä on helppo sitten levitellä. :)

  2. Ei ole spraysta kokemusta, mutta mousset on kyllä parhaita. Just laitoinkin taas tilausta. :) Samaa kamaa kuin St.Tropez, mutta paaaljon halvemmalla!

    • Sanoisin, että spray on kevyempää ja vielä hienojakoisempaa. Suosittelen testaamaan! :) Itse en lämmennyt niinkään Tropezille, koska se kuivui huomattavasti hitaammin ja iho jäi aika nahkeaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta