Gainomaxin pari uutuutta

Sain joku aika sitten postista kasan Gainomaxin uutuuksia testiin. Entuudestaan itselleni tuttuja ovat lähinnä nuo suklaiset palautusjuomat, joista olen kyllä pitänyt. Nykyään, kun sali on sadan metrin päässä ei ole enää tullut palkkareita vedettyä, koska kotona voi sitten vaikka samantien vetää jotain muutakin safkaa. Käytän kyseisiä juomia kuitenkin välillä välipaloina ja kuljetan niitä laukun pohjalla. Mulla kun tuo verensokeri tuppaa välillä vähän heittelehtimään ja saatan havahtua heikottavaan oloon yks kaks. Näissä tilanteissa kyseiset juomat ovat ehdottoman hyviä messissä! Mutta sitten pari sanaa näistä uutuuksista. Eli kyseessä on kaksi makua, vanilja ja päärynä. Protskuakin on ihan mukavasti, eli 21 grammaa. Näissä on sellainen maitomainen meininki ja tulee lähinnä mieleen Jacky- vanukkaat. :) Lisäksi sellainen esanssimainen maku puuttuu, eli eivät ole ollenkaan äklöjä. Suosittelen testaamaan! Oma suosikkini oli etenkin tuo vanilja.

Joko te olette päässeet näitä tuotteita testaamaan? Mitä mieltä? :)


* Tuotteet on saatu blogin kautta testattavaksi
On my way

2 vastausta artikkeliin “Gainomaxin pari uutuutta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta