Tiistaiaamun juttuja

Herättelin tänään itseäni Four Sigma Foodsilta taannoin *testaukseen saadulla Instant Reishi- juomalla. Tai itseasiassa juomajauheella, joka heitetään lämpimän veden sekaan. Tämä tuote on seissyt todella pitkään kaapissani käyttämättömänä ja vasta ihan viikon sisällä aloin tutkimaan sitä enemmän ja lukemaan juttuja netistä. Reishin (sieni) luvataan poistavan stressiä ja parantavan unenlaatua. Lisäksi käyttäjäkokemukset kertovat sen tuoneen lisäenergiaa ja oikeasti virkistäneen ilman kofeiinia. Ainut miinus on ei niin herkullinen maku mutta toisaalta, voihan tuotetta sekoittaa esimerkiksi smoothieen halutessaan. Itse olen kiskonut sitä puhtaasti veden kanssa vaikkei se miltään karkilta maistukaan. Oma mielenkiintoni tosiaan heräsi ja otankin nyt pienen Reishi- kuurin, josko se toisi minullekin lisäenergiaa ja poistaisi tätä väsymystä?! Oletteko te kokeilleet kyseisen sarjan tuotteita? Käyttökokemuksia olisi kiva kuulla!

Juoman kanssa sitten ihana rahkasetti kanelilla, aamu lähtee hyvin käyntiin. :)
Ostin viime viikolla uuden kalenterinkin. Itse tarvitsen kalenterilta kätevää laukkukokoa ja tuo pinkki väri piristää. 
Suomalaisessa Kirjakaupassa oli todella laaja valikoima erilaisia päivyreitä, joten jos 2014 kalenteria olet vailla 
niin suosittelen suuntaamaan sinne! :)
Jostain syystä meillä on asunnossa tällä hetkellä todella kylmä ja olikin kaivettava OnePiece varastosta. 
Nämä kokohaalarit alias ”aikuisten potkupuvut” ovat ihan lemppareita. 
Tämäkin haalari tainnut olla mulla jo pari vuotta kovassa käytössä ja edelleen toimii! ;)
Aamutoimien lomassa postitäti toi kiva paketin, nimittäin pussillisen *Cloettan uutuus herkkuja!
Siellä oli mukana mm. Chevitchiä, uusia Jenkki- makuja, Läkeroleja, Mynthonia, pötkö Centeriä jne. 
Säästetääs nämä herkut kuitenkin siihen karkkipäivään, tai viikonloppuun. :)
Sellainen aamu oli tänään ennen duuneja.
Itseasiassa enää viimeisiä työpäiviä viedään nykyisessä työssäni ja jo ensi viikon loppupuolella vaihdan täysin uuteen paikkaan. 
Olen enemmän kuin innoissani! :)

Oikein ihanaa tiistain jatkoa!


* Tuote saatu blogin kautta 

On my way

16 vastausta artikkeliin “Tiistaiaamun juttuja”

 1. Ihana blogi sulla, löysin pari viikkoa sitten ja koukutuin heti, luin kaikki postaukset vuoden 2012 alusta lähtien :p
  Joskus aikaisemmin blogissa kirjoitit ”raskaasta” olosta rahkan syömisen jälkeen, niin onko se mennyt sulla jo ohi? :) itsellä on ollu vähän samanlaisia tuntemuksia ja harkitsin laktoosittomiin siirtymistä, mutta ne vaan on niin pirun kalliita opiskelijabudjetille :/ Ja mihin uusiin töihin oot siirtymässä, jatkatko vaatetusalalla vai vaihatko kokonaan alaa? :)

  -s

  • Kiitos, kuinka ihana kuulla! :) Kyllä mulla edelleen välillä tulee niitä oloja jos syön rahkaa monta kertaa päivässä. Lisäksi tuohon ovat auttaneet nämä hieman kevyemmät rahka, kuten jogurttimaiset sellaiset. Laktoositonta löytyy muistaakseni Pirkalta, vai ovatkohan ne VL:ää? Ilman maitotuotteita on kuulemma huomattavasti kepeämpi olo, joten olen miettinyt hieman niiden kokonaan pois jättämistä. Vaihdan kokonaan vaatetusalalta pois, toimistohommia mutta mielenkiintoisia sellaisia. :)

  • Siirryn toimistotyöhön erittäin mukavaan paikkaan. :) Muuta en valitettavasti täällä blogin puolella tule aiheesta jakamaan. Vaatetus/myymälätyö alkaa olemaan osaltani kyllä nähty, joten todella innolla odotan uusia haasteita! :)

  • Siirryn pian toimistotöihin, nyt olen myyjänä Vero Modassa. Kai ne jossain vaiheessa ovat ajankohtaisia, tosin eivät todellakaan vielä. :)

  • Yhteistyöpostauksia on kyllä nyt ollut, kun on sen verran tullut kaikkea juttuja ja ollut bloggaritilaisuuksia. Itse olen sellainen, että jos joku lähettää mulle jotain haluan kirjoittaa siitä vastineeksi. Kaikki bloggaajathan eivät näin tee ja se on jokaisen oma valinta. Itselleni tulee huono omatunto jos en kirjoita. :)

 2. Hyvä blogi ja ihana Jutta! :) Haluaisin kans vaihtaa myymälätyön vaikka toimistohommiin. Mitä kouluja oot muuten käynyt? Lukion ainakin vai muistanko väärin? :)
  -L

  • Kiitos ihana! :) Joo, ymmärrän todellakin, ei muuta kuin avoimia paikkoja katselemaan! ;) Olen käynyt Lähihoitajaksi ja Merkonomiksi. Lukion skippasin, koska olin varma, että haluan kätilöksi. Aika metsäänhän se meni… :D

 3. Munkin mielestä on ollut mainospostauksia vähän turhan paljon viime aikoina, vaikka kovasti sun blogista pidän siti :)

  • Pahoittelut! Kaikkia ei toki aina voi miellyttää ja viime aikoina noita yhteistyöjuttuja on vaan ollut todella paljon. Mutta arvostan tosiaan tällaisia ASIALLISIA palautekommentteja ja näiden jälkeen tulee olokin, että tottakai haluan kuunnella lukijoitani ja kiinnitän asiaan nyt enemmän huomiota. :)

 4. Chewitsejä!! :O Ne on ihan parhaita mutta ei ole vuosikausiin näkynyt missään. Saadaankohan niitä taas kauppoihin??:)

  • Jooo, nams! Lapsuuden herkkuja. :) Kyllä, ne ovat siis tulossa jälleen kauppoihin. Nämä ovat tulevia uutuus- karkkeja. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta