Syksy on tullut

Tänään on ollut kyllä oikein kunnon syyspäivä. Ei kai tässä muu auta, kuin kaivaa ne kaulaliinat ja sormikkaatkin esiin. Ja me hullut käytiin vielä äsken vetämässä pitkän päivän päätteeksi viiden kilsan juoksulenkki. :D Voin sanoa, että siinä mentiin kyllä mukavuus tason ohi ja aika hurjasti. Nyt tosin suihkun jälkeen sohvalla, aamutakkiin kietoutuneena ja teekuppi kädessä olo on erinomainen. Käytiin tuossa aikaisemmin Mikaelan kanssa KooKengän bloggaritilaisuudessakin, josta kuvia laittelen myöhemmin. Asukuvat poikaystävä nappasi lähtiessäni.

Kengät Steve Madden
Keinonahkahousut Vero Moda
Farkkupaita Vero Moda
Takki Vero Moda
Karvaliivi Vila
Laukku Zara

Tänään sain muuten aikaiseksi aika täydelliset, huolettomat kiharat.
Ja ne vielä pysyivätkin pitkään! :) Salaisuus taitaa olla uusi rauta ja aivan erinomaiset pohjustustuottet!
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta