Syyshiukset

Jälleen ollaan aiheessa hiukset ja kysymys kuuluukin; Mitä seuraavaksi? Nyt on mennyt jo jonkun aikaa tylsän tappavalla ruskealla, tai tummanruskealla oikeastaan ja pituus on, no pitkä. Nappastiinhan tästä kesällä muutama sentti mutta jälleen se on kovasti kasvanut. Saa toki olla tyytyväinen, että tuo hius tosiaan kasvaa, vaikka välillä vähän turhankin nopeaa. 

Silmiini on osunut todella paljon nyt noita trendikkäitä ylikasvaneita polkkia ja kas kummaa, itsekin jollain tasolla viehätyn tuosta pituudesta. Tuollainen olisi helpompaa pätkästä, kuin ihan kunnon polkka. Toisaalta pitkä ja naisellinen tukka ovat olleet osa minua jo niin pitkään, että uskokaa tai älkää, tässä pituudessa ei oltaisi edelleen ellei tukka olisi mulle kovin rakas. 🙂 Hiukset ovat itsellä sellainen osa ulkonäköäni, että olen niihin kuitenkin 90 % ajasta tyytyväinen. Mitä nyt mieli aina välillä kaipaa jotain uutta… Onneksi jo värin pienet muutoksetkin piristävät ilmettä. Alla muutama ylipitkä polkka, jotka näyttävät upeille ainakin näiden naisten harteilla ja saavat kyllä itsenikin himoitsemaan tuollaista tukkaa. Mitäs te pidätte tuosta pituudesta? Onko joku jo rohkaistunut jo sellaisen leikkaamaan? 🙂

Jos pitkässä pysytään niin neljä täydellisyyttä hipovaa värimaailmaa löytyy alta.
(Kuvat: Googlen kuvahaku)
Millaisia syyshius- unelmia teillä on?
Kommentit (12)
  1. Oon jo kauan miettinyt, että leikkaisinko tuollaisen ylipitkän polkan ja tän postauksen ansiosta menin parturiin leikkauttamaan ja en kadu yhtään! Rakkautta heti ensisilmäyksellä!

  2. DDDDDDDDDDDDDDD toi viimeinen oli huippu. Että hiukset ei enää kasvaisi, jos ne leikkaa lhyhyeksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *