Syyshiukset

Jälleen ollaan aiheessa hiukset ja kysymys kuuluukin; Mitä seuraavaksi? Nyt on mennyt jo jonkun aikaa tylsän tappavalla ruskealla, tai tummanruskealla oikeastaan ja pituus on, no pitkä. Nappastiinhan tästä kesällä muutama sentti mutta jälleen se on kovasti kasvanut. Saa toki olla tyytyväinen, että tuo hius tosiaan kasvaa, vaikka välillä vähän turhankin nopeaa. 

Silmiini on osunut todella paljon nyt noita trendikkäitä ylikasvaneita polkkia ja kas kummaa, itsekin jollain tasolla viehätyn tuosta pituudesta. Tuollainen olisi helpompaa pätkästä, kuin ihan kunnon polkka. Toisaalta pitkä ja naisellinen tukka ovat olleet osa minua jo niin pitkään, että uskokaa tai älkää, tässä pituudessa ei oltaisi edelleen ellei tukka olisi mulle kovin rakas. :) Hiukset ovat itsellä sellainen osa ulkonäköäni, että olen niihin kuitenkin 90 % ajasta tyytyväinen. Mitä nyt mieli aina välillä kaipaa jotain uutta… Onneksi jo värin pienet muutoksetkin piristävät ilmettä. Alla muutama ylipitkä polkka, jotka näyttävät upeille ainakin näiden naisten harteilla ja saavat kyllä itsenikin himoitsemaan tuollaista tukkaa. Mitäs te pidätte tuosta pituudesta? Onko joku jo rohkaistunut jo sellaisen leikkaamaan? :)

Jos pitkässä pysytään niin neljä täydellisyyttä hipovaa värimaailmaa löytyy alta.
(Kuvat: Googlen kuvahaku)
Millaisia syyshius- unelmia teillä on?
On my way

12 vastausta artikkeliin “Syyshiukset”

 1. Mitkä ovat lempi paikkasi Helsingissä ja missä kaupunginosassa haluaisit mieluiten asua? :)

  • Tykkään todella paljon Eirasta ja Kaivopuiston alueesta. Toisaalta taas pidän Töölöstäkin. Niin ja itseasiassa pidän paljon Alppilasta, jossa mekin asutaan. Eli yhtä paikkaa ei ole. :) Espoon Westend olisi aika unelma paikka jos vähän ”kauemmas” lähdettäisiin.

 2. Mulla on lyhyet hiukset, siis polkkaakin lyhyemmät ja vaikka syksyllä yleensä tummat värit houkuttavat niin nyt ajattelin kuitenkin blondata :D

 3. Ihana, ihan samat ajatukset pyörinyt lähipäivinä päässä oman tukan suhteen!
  Tekisi mieli leikata pitkä polkka mutta on pitkäkin niin kiva kun sitä vaan jaksaa laittaa..
  Tuo Jessica Alban tukka on myös nätin värinen, ehdottaisin jotain tuollaista ruskeaa mutta pitäisin sinuna pitkänä! :)

  • Mua taas Miia pelottaisi sen polkan laittaminen, tai kun itselläni tämä pitkä on todella huoleton. Lyhyttä joutuu kuitenkin ylläpitämään jne. Mutta katotaan! Jotain uutta kyllä saatava. ;)

 4. Itse rohkasin itteni parivuotta sitten kesällä ja leikkasin tommonen ylikasvaneen bob tukan. Oli kyllä kiva uudistus ja nyt on hiukset taas yhtä pitkät, kuin ennen leikkaamista. Ja nyt tekis mieli taas leikkasta tukkaa lyhyeks :) Aattelin kuitenkin pysyä pitkässä ja mielessä pyörinyt samantyylinen värjäys kuin alimman kuvan rihannalla. Taitaa jopa sama hiuskuva löytyä ipadiltä kampaajalle näytettäväks :D

  rolssi.blogspot.com

  • Okei, cool!! :) Niin, kai ne sitten sieltä jälleen kasvavat. Kuullut vaan kauhutarinoita, kuinka hius ei enää oikein kasva jos sen kerran leikkaa lyhyeksi. Perustuu kai omakohtaiseen kokemukseen kuulluilta. Tosin eihän tuo nyt voi paikkansa pitää. :) Katotaan mihin tässä nyt sitten päätyy. :)

 5. DDDDDDDDDDDDDDD toi viimeinen oli huippu. Että hiukset ei enää kasvaisi, jos ne leikkaa lhyhyeksi!

 6. Oon jo kauan miettinyt, että leikkaisinko tuollaisen ylipitkän polkan ja tän postauksen ansiosta menin parturiin leikkauttamaan ja en kadu yhtään! Rakkautta heti ensisilmäyksellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta