Looking for long jacket

Olen jo jonkun aikaa katsellut talveksi pidempää takkia, mahdollisesti villaista sellaista. Pitkän takin alle on ihana suojautua talven pakkasilta ja pidempi takki toimii erinomaisesti myös hameiden kanssa suojaamaan sukkissääret. Näiden suhteen voi tehdä erinomaisia löytöjä hieman halvemmallakin, kuten itse Nellyllä selaillessani huomasin. Melkein täydellisin pituus olisi kuitenkin tuo ensimmäisen kollaasin vasemman puoleinen Ebbi Coat, tuollainen kunnon pitkä blazer, aivan ihana! Mitä mieltä te olette pidemmistä takeista ja blazereista? 
Iskeekö tuollainen alle polven pituus? :)


Tänään ja huomenna on muuten Nellyllä -15 % alennus kaikesta koodilla SHOP15.
Alennus päättyy perjantaina klo. 11.00.

Shoppailemaan pääset tästä

* Postaus sisältää mainoslinkkejä 
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta