Kookengän syys- ja talvimuotia

Oltiin keskiviikkona Mikaelan kanssa bloggaritilaisuudessa Forumin Kookengässä tutustumassa syksyn- ja talven uutuuksiin. Paikalla oli mukavasti kanssa bloggaajia ja jälleen kerran mitä herkullisimmat tarjoilut. Meitä varten oli leivottu oikein ihana Kookenkä- logolla varustettu suklaakakkukin, eli kyllä kelpasi. ;) Alexandran esittelemänä nähtiin myös Kookengän kolme Fall In Love- mainosvideoita, joihin oli koottu hyvää fiilistä ja kivoja kenkiä. 

Popojen joukossa oli paljon kivoja talvisaappaita, joita aijon itse mennä vielä myöhemmin ajan kanssa katselemaan. Mulla kävi meinaan aivan loistava tuuri, eli voitin arvonnassa parin sadan lahjakortin kyseiseen kauppaan. Minä, joka ei koskaan voita mitään! :) Tarkoitus olisi hankkia jotkut pitkävartiset, kenties yli polven saappaat talveksi ja tietenkin nahkaiset sellaiset. Myös jotkut korkeammilla koroilla varustetut nilkkurit ovat pyörineet mielessä… 

Saimme valita tiettyjen valikoitujen mallien joukosta omat mielikenkämme kotiin viemisiksi.
Itse päätin tällä kertaa ottaa kengät miehelleni yllätykseksi. Valitsin tuollaiset ruskeat nahkaiset maiharit, kätevät syys- ja talvikengät. :) 
Kokonaisuudessaan oli oikein mukava ilta, kiitokset järjestäjille ja seuralle! :)

Kookengästä kannattaa muuten tykätä Facebookissakin, pysyy kärryillä ajankohtaisista tarjouksista jne. 
Tykätä voit täällä!
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta