Rusketusta kasvoille

Olen useampaan kertaan kertonut vartalolleni käyttämistä St. Morizin itseruskettavista mutta harvemmin vinkannut tuotteista, joita käytän kasvoilleni päivetystä tuomaan. Jo pitkään, eli useamman vuoden ajan olen käyttänyt KICK:sin omaa itseruskettavaa, jonka tekeminen on nyt ilmeisesti lopetettu?! Tai näin minulle kaupassa selitettiin. Kyseinen voide sisältää kuulemma jotain väriainetta tms. mikä ei ole enää jollain tapaa laatuluokitusten piirissä. En sitten todellisuudessa varmaksi tiedä mistä on kyse, kun tuntui ettei myyjäkään kunnolla tiennyt. Toivottavasti ei mitään vakavempaa, koska tuota on tullut useampi vuosi käytettyä… 

Noh, siinä sitten tuota rusketushyllyä tutkiessani huomasin lähestulkoon samankaltaisen purkin, kuin tämä poistettu tuote ja siinä luki kasvoille, sekä merkkinä KICKS. Tuote ei kuulemma ole samaa sarjaa mitä hieman ihmettelin, koska purkki oli ihan samankaltainen kuin tuo aikaisempi vartalolle ja kasvoille tarkoitettu voide. Minähän en kuitenkaan ole asiantuntija, joten päätin sitten vaan ottaa kyseisen putilon sen enempiä kyselemättä tai mukisematta. 🙂 Ja onneksi otin, on meinaan huippu tuote tämäkin! 

Tätä itseruskettavaa geeliä käytetään siis pelkästään kasvoille. Etenkin tuotteen koostumus sai minut pitämään geelistä, koska se levittyy erinomaisesti ja muuttuu iholla hieman lämpimäksi. tuoksu on todella miellyttävä. Tuotehan on värillistä, joten siitä tulee heti pientä päivetystä kasvoille. 🙂 Rusketuksen luvataan syvenevän käytössä, joten suosittelen laittamaan voidetta esim. kahden päivän ”kuurina” aina iltaisin (ihonpuhdistuksen jälkeen) ja sitten pitämään välipäiviä. Itseäni ainakin inhottaisi ajatus jokapäiväisestä rusketusvoiteen käytöstä kasvoille, joten pidättäydyn tuossa muutaman kerran viikossa määrässä. 

Onko muilla kokemusta tästä tuotteesta? 
Tai ylipäänsä mitä itseruskettavaa käytätte kasvojen iholle? 
Kommentit (8)
  1. Miul ollu käytössä jo pidemmän aikaa clarins:in itseruskettava kasvoille! Se on ihan hyvä tuote kans, mut aika varovasti saa levitellä ettei jää rajoja ja tuu liian tummaks 🙂 Pitääkin koittaa vaihteluks tota kicksin versioita:)

    1. Ahaa, mielenkiintoista. Voisikin kokeilla! 🙂

  2. Joo mullekkin myyjä kertos että parin kuukauden kuluttua pitäis tulla jo uutta paranneltua erää Kickseihin! oon hukassa ilman sitä 🙁

    1. Aijaa, mulle ei tätä kerrottukaan. Oletko kokeillut St. Morizia? Ihan paras ir kropalle! 🙂 Parempi siis kuin Kicks.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *