Luottopunani

Mielestäni jokaisen naisen laukussa tulee olla luottopuna, sellainen mikä pelastaa niin arki- kuin vaikka juhlatilanteetkin täydellisesti. Itselleni se on ollut jo pidempään tämä Lumenen Natural Code- sarjan keveän sävyinen huulipuna. Väri on juuri täydellinen, etenkin arkeen. Pientä roosaa ja korallin vivahdetta, ”satin coral” sävyn nimenä kuvastaakin kyseistä tuotetta parhaiten. Pidän myös tuotteen koostumuksesta, koska se ei ole liian rasvainen tai kiiltävä. Edellä mainitsemani piirteet huulipunissa eivät ole ollenkaan oma juttuni. Ne lähinnä sottaavat ja loppupeleissä vaan kuivattavat huulta. Parhaita ovat matan ja kiiltävän punan välimuodot, kuten tämä tuote. Suosittelen kokeilemaan jos joku on hyvää ja kohtuuhintaista arkipunaa vailla! :) Monelleko kyseisen sarjan huulipunat ovat tuttuja?

Nyt suunnataan vielä salille, huomiseen! :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Luottopunani”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta