Olet kaunis- kampanja

Sain viime viikolla Lumenelta paketin, josta haluan ehdottomasti kirjoittaa täällä blogissani. Lumene on siis lähtenyt mukaan Roosa Nauha- kampanjaan, jonka avulla kerätään varoja rintasyöpätutkimukselle. Mielestäni aivan mahtavaa, että näinkin suuri ja näkyvä yritys on päättänyt ottaa osaa noinkin tärkeään kampanjointiin. Lumenen Olet kaunis- kampanjan tuotteita ostamalla meistä jokainen voi omalta osaltaan osallistua tärkeään tukemistyöhön. Kampanjatuotteina on kotimaisia Lumene- suosikkeja tupla- ja yhteispakkauksissa, näistä esimerkkejä on alla olevissa kuvissa. Jokaisesta myydystä Roosanauha- kamppistuotteesta Lumene lahjoittaa kaksi euroa suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle

Omalta osaltani olen viimeisen vuoden aikana joutunut seuraamaan aika läheltäkin taistelua syöpää vastaan. Sairaus on uskomattoman julma ja periksiantamaton. Onneksi nykymaailmassa on kuitenkin toivoa, syöpään on keksitty parannuskeinoja ja ihminen pystyy sen monissa tapauksissa voittamaan. On kuitenkin aivan liikaa henkilöitä, jotka kyseinen sairaus nujertaa täysin. Itse koenkin kaiken syöpähoitoja tukevan työn erittäin tärkeänä ja mielestäni on mahtavaa, että niin moni lähtee mukaan Roosa Nauhan kaltaiseen kampanjointiin! Pienistä puroista syntyy suuria jokia, eli ostetaan näitä kyseistä kampanjaa tukevia tuotteita. Meille pieni summa mutta, kun summat kerääntyvät tulee niistä valtavia. 

Lumenen Olet kaunis- tuotteet löytyvät kaupoista lokakuun alusta alkaen! :)

Tykkää kampanjan Facebook- sivusta täällä.


* Tuotteet saatu blogin kautta
On my way

4 vastausta artikkeliin “Olet kaunis- kampanja”

  1. Tuotteet saatu blogin kautta… Mites itse ajattelit tukea tuota kamppanjaa?;)

    • Ihan kuten muutkin, eli ostamalla tuotteita. Siellä on useampia settejä, mulle tuli kotiin vain nuo muutamat. :)

  2. Anonyymi: ”Tuotteet saatu blogin kautta… Mites itse ajattelit tukea tuota kamppanjaa?;)”

    Ihme naljailua pitää joka paikasta keksiä. Mun mielestä se ei tee mitenkään huonoa ihmistä, vaikka Roosa Nauha kampanjaan ei edes osallistuisi tänä syksynä. Anteeksi negatiivisuuden viljely. Tuo anonyymin piiloivailu sattui vaan ärsyttämään näin maanantaiaamuna. Kiitos itsellesi positiivisesta ja inspiroivasta blogista! Tätä on ilo aina lukea!

    • Juu, ihmettelen kyllä välillä ihan samaa… Pointti oli kampanjassa, eikä siinä että olen tuotteet ilmaiseksi saanut. Itseäni ärsyttää myös negatiivisuus, joten koitetaan omalta osalta kuitenkin vaikuttaa asioihin positiivisesti! Aurinkoista maanantaita :) Ja kiitos, mahtavaa, että luet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta