Lokakuu 01

Tervehdys kaaoksen keskeltä, eli toisinsanoen meidän kotoa. Jollain ihmeen kaupalla kotimme näyttää jälleen kaatopaikalta, kas kummaa. Raahattiin äsken Futon- patjamme ulos tuulettumaan parin vuoden tauon jälkeen. Olen huomannut, kuinka usein herään tukkoisella nenällä ja kurkku karheana. Lienekö tuossa sitten syy, kun patja on täynnä pölyä… Eli siivous- ilta luvassa ja todellakin tarpeen! Sitten olisi tarkoitus käydä vielä tuulettamassa ajatuksia juoksulenkillä ja ehkä vähän vaimoilla, sekä kokata jotain piirakkaa tms. illalla kotiutuvalle miehelle. Eli aika perus meininkiä täällä, huomenna sitten jotain ihan muuta. :)

Käytiin tuossa aikaisemmin ottamassa muutama nopea kuva ulkosalla ja uskokaa tai älkää, jo viideltä oli liian pimeä kuvien ottamiseen manuaalilla. Itse inhoan automaatti- asetuksia, ellei sitten ole ihan pakottava tilanne. Jossain sisätiloissa ne kyllä toimivat mutta se, millainen värimaailma automaatilla tulee on aika kaukana omasta mielestäni hyvän näköisistä kuvista. Lisäksi tämän päivän kuvissa on muutama tärähtänyt ja epätarkka otos, eli pahoittelut tästä. Pääosassa yrittää kuitenkin olla tuo ”pallotakki” tai jakku, jonka joku aika sitten ostin Vero Modasta. Mielestäni aivan ihana simppeliin kokonaisuuteen yhdistettynä! Ja on muuten lämminkin.

Mitäs te pidätte jakusta? Tai asusta ylipäänsä?

On my way

10 vastausta artikkeliin “Lokakuu 01”

  1. Tykkään itsekin paljon kaikista karvajuttuista! (vaatteissa, en kehossa! Ainakaan itselläni, naisena! :D) Mulla on kaks tekoturkkia, (talvisia) ja olen saanut niillä kehuja varsinkin vanhemmilta rouvilta. Kuitenkin nekin on palannut uudestaan muotiin nuorten keskuudessakin:)

    • Joo, sama täällä. :) Mulla on myös talveksi tekoturkis ja se on kyllä oikein ihana! Tänäkin syksynä kyseisiä takkeja on näkynyt kyllä jonkun verran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta