Vinkki suolaiseen piirakkapohjaan

Inspiroiduin jälleen kerran The Good Morning Kaisan blogin piirakkapohja- reseptistä. Tiistai- iltana tosiaan fundeerasin mitä lähtisin leipomaan, suolaista vai makeaa ja päädyin suolaiseen, hieman terveellisempään vaihtoehtoon. Tiesin heti mihin blogiin suunnata reseptejä selailemaan ja sieltähän silmilleni pläjähtikin resepti suolaiseen piirakkapohjaan ilman voita (resepti löytyy täältä). Täytteiksi valitsin katkarapuja, paprikaa ja 5 % salaattijuustoa ja pari munaa. Lisäksi toki hieman juustoraastetta piirakan päälle. Pohja oli kyllä mielettömän hyvä, ei nyt ehkä ihan vehnäjauhopohjalle vedä vertoja mutta hyvin toimivat nuo ruisjauhotkin. Tästä tulee ainakin oma suosikkipohja piiraille ja mikseipä pizzallekin?! 

Piirakkapohjaan tulee siis seuraavat ainekset:
– avokado
-muna
– 1 tl suolaa
– 1,5 dl ruisjauhoja
– 1 tl pizzamaustetta
– ripaus paprikamaustetta
Ja ohje löytyy tosiaan alkuperäisestä blogistaan täältä! :)
Nams! Onko moni kokeillut jo kyseistä reseptiä? :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Vinkki suolaiseen piirakkapohjaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta