Parasta hiuksille

Ajattelin esitellä muutaman tämän hetken hiustuote- suosikkini ja päivittää tuota hiustilannetta noin muutenkin. :) Olen kokeillut paljon erilaisia hiustuotteita- ja merkkejä elämäni varrella mutta kuitenkin palaan aina muutaman merkin pariin, kerta toisensa jälkeen. Näistä toinen ehdoton ykkönen on KMC California. Itse henkilökohtaisesti en ole vielä kertaakaan löytänyt päivittäispuolen tuotteista kampaamotuotteiden verosia ja siksi tykkäänkin käyttää vaikkakin hieman hintavempia, mutta laadukkaita kampaamotuotteita. Tosin hiusvärit, lakat ja muotovaahdot saattavat olla usein päivttäispuolen. Kaippa se hinta- laatusuhde joissakin tapauksissa vaan kulkee käsi- kädessä? Vai mitä mieltä te olette? Onko päivittäispuolelta löytynyt teille jokin hiustuote mille ei vedä mikään vertoja?

1. Ehdottomat suosikkini ihan arjessa ovat KMC:n shampoo ja hoitoaine. Tuotteet lupaavat siloittaa pörröisimmänkin hiuksen ja pakko sanoa, että oma hieman takkuinen luonnontaipuisa tukkani on ollut todella sileä tämän tuotteen ansiosta! Suoristusrautaa ei edes tarvita, kun tämä hoitaa sen verran hyvin. Rasvainen hiuksesta ei kuitenkaan tule. Näillä pesen hiukseni joka toinen päivä.
2. KC Professionalin Color Mask on ollut käytössä täällä nyt useamman kuukauden ja liputan kyllä sen puolesta. 
Tuote sopii erinomaisesti jos on ombre- värjäys tai vaaleita raitoja, ainakin omaan hiukseeni kyseinen sävy iski kyllä erinomaisesti! 
Maskia suosittelisin laitettavaksi 1-2 krt 1-2 vko:ssa.
3. No sitten tämä suhteellisen uusi tuttavuus, eli KMC:n makeover spray
Toimii todella hyvin hiusten pesujen välillä freesaamaan hiusta ja antamaan sille uutta kuohkeutta. En varmaan enää pärjäisi millään ilman kuivashampoita… Tuote antaa hiukselle sellaista uutta muotoilu- ulottuvuuttakin ilman mitään sen kummempia lisä muotoilutuotteita!
4. No sitten ehkä maailman paras lämpösuoja, pakko hypettää! :) 
Aivan mielettömän hyvä tuote raudan kanssa, kiharrit sitten tai suoristit. Sprayta suihkutetaan hiusosioon, harjataan ja muotoillaan raudan kanssa. Antaa kiharoille tai ylipäänsä suortuville todella kiva pehmeän mutta kestävän pinnan. 


No sitten tämänhetken hiustilanne. Kuten näkyy, pientä vaaleutta ja raitaa on latvassa havaittavissa.

En ilmeisesti osaa vaan olla ihan tasavärisellä tukalla. :) Mitäs tykkäätte?

Oikein ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua! :)


* Osa hiustuotteista saatu blogin kautta


On my way

16 vastausta artikkeliin “Parasta hiuksille”

  1. Olisi kiva nähdä jotain uutta väriä sun tukassa vahtelun vuoksi? Tumma väri sopii tosi hyvin kyllä. Aiempaan postaukseen laitoit hyviä esimerkkejä hiusväreistä jotka miellyttää.. kaikki ne sopisi sulle. Miten olis joku punertava sävy?

    • Itse en pidä punertavista sävyistä juurikaan, koska ne näyttävät niin helposti likaisille. Tosin, punaruskea on todella nätti monella ja itsellänikin on joskus sen kaltainen sävy hiuksessa ollutkin.

    • Saa esim. Stockkalta. Ovat hieman kalliimpia, koska kampaamotuotteita. Eli puhutaan muutamista kympeistä.

  2. Missä tota shampoota ja hoitoainetta myydään? Itselläni on myös hieman luonnontaipuisa tukka, eikä sellaista täydellistä tuotetta ole niille vielä löytynyt.

    • Myydään siis ainakin Stockkalla ja eri kampaamoistakin löytyy. :) Joo, toi sopii varmasti loistavasti sinulle!

  3. Osaatko sanoa sisältääkö nuo shampoo ja hoitoaine silikonia? Mulla on uudet tuotteet hakusessa, mutta haluan vältellä silikonia kuitenkin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta