Bar 7 Blings- avajaiset ja yö Radisson Blu Plazassa

Aurinkoista sunnuntaita! Toivottavasti siellä suunnassa viikonloppu on hujahtanut mukavasti ja on levännyt fiilis suunnata tulevaan viikkoon. :) Palaan nyt viikon takaiseen perjantai- iltaan, jolloin olimme mieheni kanssa 7 Blings Bar:in avajaisissa Mikonkadulla. Kutsun avajaisiin sain blogini kautta ja lisäksi saimme mahdollisuuden majoittua Radisson Blu Plazassa, jonka yhteydessä tuo 7 Blings sijaitsee. Tuo olikin ihan mahtava vaihtoehto sillä pääsimme avajaisiin vasta sen verran myöhään, että ihana hotellihuone tuli enemmän kuin tarpeeseen!

Alkuun tosiaan suuntasimme tuonne 7 Blingsin puolelle nauttimaan illasta. Tilaisuus oli alkanut jo seitsemältä, joten harmiksemme missasimme aika paljon ohjelmaa. Onneksi ehdimme kuitenkin nauttimaan live- musiikista Dead Sirius 3000:nen tahdittamana. Heidän akustinen keikkansa toimi noissa tiloissa erinomaisesti! Baarinahan tuo 7 Blings oli viihtyisän oloinen, kirkkomaisesti sisustettu. Todella kivan paikasta tekivät erilaiset tilat, eli oli tuo ns. kirkkomainen suurempi sali, sitten laaja parvi josta olikin mukava seurata ohjelmaa ja lisäksi ns. pienempi kirjastomainen hämyinen tila. Viihtyisä mesta, johon voisi mennä viettämään alkuiltaa useamminkin! :) 

Vaikka viihdyimme erinomaisesti, meitä molempia painoi kuitenkin raskas työviikko ja jätimme juhlimisen tältä iltaa sen suuremmin väliin. Puolen yön maissa suuntasimme vielä ”iltapalalle”, eli kolmen ruokalajin illalliselle naapuri raflaan, jonka jälkeen hotellin muhkea peti houkutteli enemmän, kuin mikään muu. :)

Sitten muutama sananen Blu Plazasta ja hotellihuoneestamme. Meille oli siis yllätykseksemme varattu Business Class- huone, josta olimme hyvin iloisia. Huone oli mielettömän viihtyisä ja oikeasti en ole aikoihin nukkunut noin pehmeässä sängyssä! 
Sanoinkin Sakulle, etten halua ehkä poistua tästä huoneesta ollenkaan, sen verran viihtyisä se oli. :D 
 Muhkean sängyn lisäksi huoneeseen kuului muitakin kivoja lisäpalveluja, mm.

* LCD- TV- järjestelmä ja elokuvakanavat veloituksetta
* Amphion– äänentoistojärjestelmä
* Connectivity panel
* Vuoteen yökuntoon laitto pyynnöstä
* Integroitu LCD televisio kylpyhuoneen peilissä + erilaisia kylpyhuonetuotteita
* Nespresso– keitin
* Päivän sanomalehti vastaanotosta
* Kuukausittain vaihtuva erikoislehti
* Vapaa pääsy Loungeen

Itse ihastuin todella paljon kyseiseen hotelliin näin ensikertalaisena. Kauniisti sisustettu, valoisa ja ylellinen kuvaavat paikkaa parhaiten. 
Lisäksi aivan mahtava sijainti Helsingin keskustassa ja kulkuyhteyksien lähellä on suurta plussaa kauempaakin matkustaville! 

Ja muutamia kuvia tuosta ihanasta huoneestamme.
Lauantaina heräsimme ajoissa aamiaiselle Super Breakfast Buffettiin. Niin kattava aamupala ja jälleen kerran upeissa tiloissa. :)
Business Class– huoneeseen kuuluu lisäksi myös loungen vapaa käyttö. Loungessa on päivittäin after work ja aamiainen, sekä lisäksi kahvia ja teetä tarjolla ihan ilta myöhään saakka. Myös aamiaisen huoneeseen tilaaminen on mahdollista. 
Meillä oli oikein rentouttava perjantai- ja lauantai kiireisen viikon jälkeen, kiitokset sen mahdollistamisesta yhteistyökumppaneille! :) 

Radisson Blu Plazasta voit lukea lisää täältä
* Hotelliyö saatu yhteistyönä.


On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Bar 7 Blings- avajaiset ja yö Radisson Blu Plazassa”

  1. Hyvä kontrasti tuossa kuvassa jossa mies kuvaa peilin kautta ja televisiosta tulee ohjelma ihmisistä, joita meidän tulisi auttaa. Oletko koskaan tehnyt hyväntekeväisyyttä? Tai auttanut jotenkin ihmistä joka sitä todella tarvitsee? Olisi ihana nähdä blogimaailmassa joskus jotain jolla vaikuttaisitte ihmisiin. Ei ainostaan kuvia hotelleista ja pärstöistänne vaan tekoja ja esimerkiksi hyväntekeväisyyttä kehitysmaiden naisten hyväksi :) pystytte vaikuttaa, joten tehkää ihmeessä joskus jotain millä joku köyhä nainen vaikkapa Venäjältä saisi lämpimät vaatteet talveksi…antaminen antaa vain niin paljon enemmän kuin ottaminen..Ou

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta