Aurinko ja sunnuntai

Eilen oli aivan ihana sunnuntai, nähtiin myös aurinkoakin aika pitkästä aikaa. Aloiteltiin päivää ensin tekemällä kunnon juoksulenkki, jonka jälkeen suunnattiin kaupunkiin Helsinki syö- viikoille. Kävimme testaamassa Grande Grillin ”Kana kuin kana”- tarjouksen. Tämä viikko onkin aika hyvä tsäänssi kokeilla eri rafloja, joihin ei välttämättä muuten tulisi mentyä. :) Suosittelen tsekkaamaan mestat, jotka tuossa viikossa ovat mukana (click). Ja tämä ei muuten ole mikään maksettu mainos. ;) Myöhemmin illalla kävimme vielä elokuvissa katsomassa Rush:in. Oli hyvin mielenkiintoinen ja mukanaan pitävä leffa, tykkäsin! Alla muutama kuva eilisen rennosta asusta.

Nyt töihin ja uusi viikko käyntiin, energistä maanantaita! :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Aurinko ja sunnuntai”

    • Oon itse soheltanut. :) eli väripaketti ja kampa, jolla niitä sudin. Simppeliä. :)

  1. Apua, nyt kyllä kolahti ja kovaa tää asu! :) Vaikkakin rento niin jotenkin vaan toimii, WAu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta