Elämäni rakkaus

Viime viikolla vieteltiin poikaystäväni synttäreitä useampaankin otteeseen. Itselläni oli pieni lahjakriisi, kunnes keksin ostaa hänelle sormuksen ja kaiverruttaa siihen tekstin. Teksti liittyy meidän yhteiseen historiaan ja siihen mitä sanoin jo useamman vuoden ajan vaikka emme yhdessä olleetkaan seurustelutasolla. Muistan, kun aina totesin ystävilleni etten vaan halua ketään muuta miestä itselleni, ettei kukaan muu tunnu samalle tai saa samoja fiiliksiä minussa aikaan. Sitähän sanotaan, että sen kyllä tuntee, kun se oikea osuu kohdalle. Omalla tielläni oli monta paskaläjää mutta loppupeleissä sainkin parhaan mahdollisen. Ja todella tarkoitan mitä sanon! :) En kuitenkaan jatka tätä suitsutusta sen enempää mutta toivon teille jokaiselle lukijalleni samankaltaista onnea ja luottakaa siihen, että löydätte kyllä sen parhaan mahdollisen! Ennemmin tai myöhemmin. 

Tunnelmallista lokakuista iltaa, eikä unohdeta unelmoida! :)

On my way

12 vastausta artikkeliin “Elämäni rakkaus”

  1. aika ihana lahja!! saako udella mistä oot tuollaisen sormuksen löytänyt??:) onnea teille<3

    • Niin. :) Löysin sormuksen Forumin Kullasta, se oli ainoa sormus mikä näytti mieheni näköiseltä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta