Testissä Jane Iredalen primer

Meikki primerilla vai ilman? Mitä mieltä te olette? Olen iät ja ajat pohjustanut meikin pelkällä kosteusvoiteella ja jollain kummalla onnistunut välttelemään primereita, en siiskään tietoisesti. Monesti normaalilla kosteusvoiteella pohjustettu meikki saattaa vetää ns. railoille jos voide ei ole ehtinyt kuivua tarpeeksi hyvin, tai on vaikka liian ohutta ja geelimäistä. Se jos joku ketuttaa, ei auta kuin aloittaa meikki alusta. Paikkailulla saa tunnetusti vaan enemmän damagea aikaan. :) Myös kosteusvoiteella pohjustettu meikki saattaa olla kestoltaan lyhyempi aikainen, senkin olen pistänyt merkille. 

Sain joku aika sitten elämäni ensimmäisen primerin testaukseen Jane Iredalelta* ja enää en meinaa luopua. Koostumus tasoittaa ihoa ja saa sen hehkumaan ihan eri tavoin, kuin normaali kosteusvoide. Lisäksi meikki pysyy parempana pidempään ja ns. laikkuja ei päivän mittaan ilmaannu. Itse ainakin olen kokenut tämä pohjustustuotteen erinomaisena ja aijon jatkosakin primereihin turvautua. :) Tuotetta käytetään siis suoraan puhdistetulle iholle ja hyvinkin pieni määrä riittää tekemään ihosta tasaisen ja kuulaan.

Mitäs te käytätte meikin pohjustukseen? Näitä primer- merkkejäkin mahtaa riittää, joten löytyykö teiltä jokin tietty suosikki? :)

Kuvien meikki on pohjustettu kyseisellä tuotteella. 
Pohjustuksen päällä on Lumenen CC-voide sekoitettuna Lumenen ihon sävyn heleyttäjään. 
* Saatu blogin kautta
On my way

4 vastausta artikkeliin “Testissä Jane Iredalen primer”

  1. Itse en niinkään pidä pohjustusvoiteista:/ Se voi silti johtua siitä etten ole vielä löytänyt toimivaa:) Tuo tuote vaikuttaa kyllä lupaavalta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta