Vinkkaus / takit -15 %

Joko te olette löytäneet täydellisen talvitakin, tai pari? Olen nyt muutaman kerran käynyt Zarassa ihastelemassa paria villakangastakkia ja fundeeraus jatkuu vielä jonkun aikaa. Toisessa on kiva musta pörrökaulus ja toisessa taas todella suuri huppu. Nellyllä alkoi tänään takkiale, jossa kaikki takit ovat nyt -15 % alella! Alennus on voimassa 11.10 klo. 11 saakka. Nyt onkin viimeistään hyvä tilaisuus tilata oma talvitakki jos sellainen vielä uupuu. Tämä on ennemminkin vink, vink itselleni. :) Alla pari kollaasia omista lemppareistani!

Leah Parkas / Savanna Parka Jacket

Lisää Nellyn takkivalikoimaa löydät TÄÄLTÄ!

Aurinkoista tiistaita! :)


* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta