Peitto korvissa

Yhyy. Sataa, kylmä ja flunssainen olokin kaiken kukkuraksi. Poikaystävä sairastui yks kaks muutama päivä sitten ja yllättäen meikäläinen meinaa sitten saada saman pöpön. Nenä on oikeasti vuorokaudessa alkanut vuotamaan aika huimasti, nyt ei vaan varsinkaan kerkeäisi jäädä sängyn pohjalle. Makoilen sohvalla, vilttiin ja OnePieceen kietoituneena, kynttilöitä, telkkari, blogi ja kuumaa juomaa. Ulos ei uskalla enää tänään edes kurkkia, eikä kyllä tee mielikään.

Jostain kumman syystä iski ihan hirveä ikävä kesää ja kaikkia kivoja juttuja, joita siihen kuului. Onneksi on ihania muistoja ja kuvia tallella. Tosin, mun ns. parempi kone on tehnyt totaali stopin ja päättänyt irtisanoa sopimuksen. Se ei enää edes käynnisty ja siellä on tuhansia kuvia. Arvatkaapas vaan onko mulla ne kuvat tikulla… No eipäs oo! Taitaa olla uuden koneen osto edessä. Olen jo hieman haistellut noita Vaiojen ja Mac:ien hintoja ja ei ne kyllä kovin sokerisia ole… Mutta PC ei yksinkertaisesti kestä, maximissaan sen pari vuotta ja itseasiassa tuo uusin PC:ni kesti vaan vuoden. Eli aikamoinen sijoitus (!!) No en valita tämän enempää, vaan koitan uppoutua näihin kesäisiin kuviin, asuihin, fiiliksiin… :) Pahoittelut hieman kuivahkosta blogipäivästä, välillä on vaan huonompia fiiliksiä ja ei oikeasti suurta inspistä edes kirjoittaa. :(

Suosittelen sytyttämään kynttilät ja kaivautumaan peittojen alle! <3
On my way

13 vastausta artikkeliin “Peitto korvissa”

  1. Ihan yhtä hyvin tai huonosti ne Macit kestää kuin PC:tkin. Tässä viime vuosina nimittäin todistellut useammankin tuliterän Macin ongelmia ja hajoamista. Että jos rahansa haluaa satsata ylikalliiseen Omenaan, niin antaa mennä. Mitään merkittävää etua et saa PC:hen verrattuna paitsi ehkä paikoin kauniimman ja sulavamman ulkonäön ja käyttöjärjestelmän. Puhtaasti statusjuttuja noin Macit.

  2. Jos sun PC:ssä on ollut käytössä Windows, niin lyön vaikka vetoa että Linux-käyttöjärjestelmän hallitseva henkilö saa kuvat pelastettua. Ja sen tietokoneen muutenkin. Windowsin suunnittelussa on pieniä aukkoja, minkä takia kone ensin hidastuu ja lopulta lakkaa toimimasta. Useimmiten itse tietokone on silti toimiva kunhan käyttöjärjestelmä uusitaan.:) Etsi siis käsiis kunnon nörtti niin pääset paljon halvemmalla ja saat kuvat talteen!

  3. ^^ Jep, viet vaan nyt huoltoon sen koneen, niin kuvat saadaan vielä pelastettua. Itsellä ollut PC 5-6 v ja aina pelannut. Ohjelmistoja vähän päivitetty, siinä se. Mac ei yhtään sen kestävämpi, merkki vain puhtaasti status joillekin. Itse en suosi merkkiä, useat PC:n ohjelmat eivät esim. toimi Macissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta