Mites sun herkuton lokakuu?

Muistatteko vielä herkuttoman lokakuun? – Ja sehän jatkuu vielä! Ehkä jollekulle se on karkiton, alkoholiton, sipsitön, täysin herkuton tai mitä vielä. (Alkuperäinen postaus täällä.) Haaste ei tosiaan ole vielä päättynyt, vaan lähinnä tulin tiedustelemaan miten teillä on mennyt ja kertomaan tuon palkinnon. Mun on pakko tehdä tunnustus, että itselläni ei ole mennyt täysin kuten olisin odottanut. Olen ”langennut” muutamankin kerran karkkeihin, mutta en kylläkään itse ostanut karkkipussia! :) Syönyt vaan muutamia ja oikeastaan tilanteissa, joissa olen ollut todella väsynyt tai nälkäinen. Nuo ovat usein itselleni sellaisia, jolloin en jaksa miettiä vedänkö nyt pari karkkia vai en jos niitä tarjotaan. Ja leffaan oli pakko kerätä Parrotseja ja niitä suklaisiakin tuli otettua. :) Noh, toivottavasti siellä ollaan onnistuttu paremmin?! 

Lupasin arpoa kaikkien osallistujien kesken jotain pakettia/palkintoa ja ilokseni Cloetta innostui jutusta ja sain arvottavaksi 5 + 5 settejä Jenkin Tasty Cubes uutuus purkkapusseja kolmelle! Eli kolme settiä, jotka sisältävät; viisi pussia alla näkyviä Jenkin Tasty Cubes: Smooth Salmiac- pusseja ja viisi pussia saman sarjan Polka Mint- makua. Niin ja pussit ovat niitä suurempia Jenkkipusseja. :) Mullekin saapui näitä postista aimo läjä ja voin sanoa, että nyt on purkkaa! Ja on muuten todella hyvät uutuus- maut. Tykkään vielä enemmän tuosta Salmiacista, käy hyvin vaikka pieneen herkkuhimoonkin. Ainakin meille salmiakin ystäville. :)

Olin organisoinut tämän ehkä vähän hassusti, hehee. Ajattelin nyt kuitenkin, että arvon teidän kesken nämä setit, jotka osallistuitte 
lakkoon jo tuolla aikaisemmin. Ihan sama sitten repsahditteko jossain vaiheessa, kunhan olette yrittäneet. :) 
Saatan myöskin suorittaa arvonnan jo hieman aikaisemminkin, miten kerkeän vaan. 

Olisi kuitenkin kiva kuulla miten teillä on sujunut- jos on sujunut? Fiiliksiä? :) 


* Arvonta on toteutettu yhteistyönä
On my way

11 vastausta artikkeliin “Mites sun herkuton lokakuu?”

 1. Hyvin on sujunut, tosin leffarepsahdus sattui superpäivänä mullekin! Kipeeksi tulo melkeinpä on auttanut herkkulakkoa, sillä ei tee mieli mitään kun ei kerran maista..:D -jonil

 2. en ole kertaakaan langennut juomaan limpparia arkipäivisin ja se on toden totta vähentynyt! :> Kyllä se on hyvä välillä herkutella mutta arkipäivät yritän syödä ja juoda terveellisesti :)

 3. Lakossa olen pysynyt! Haasteena oli siis karkkien napostelu ja nimenomaan niiden Makuunin irtokarkkien! Kyseisiä nameja en ole napostellut lokakuun aikana, enkä aijokkaan! Hyviä vaihtoehtoja on löytynyt, kuten esimerkiksi Punnitse ja Säästä- liikkeen pähkinät ja kuivahedelmät, nam! Ne vie herkkuhimon heti pois ja pitävät energiatasot ylhäällä ihan erilailla kuin makeat karkit! Leffassakin käydessä pähkinät ja hedelmät menivät leffaherkkuna siinä missä namikin! Aijon jatkaa lakkoani kuun loppuun ja sen jälkeen syödä irttareita vain karkkipäivinä, jos tekee mieli :)

  • Joo, no sanoppas muuta. Aijon itsekin jatkossa useamminkin valita ne Parrotsit irttareiden sijaan. Ja ehkä ensi kerralla niistäkin ne ns. hieman kevyemmät vaihtikset. :)

 4. Täällä on pysytty tiukkana ja on tullut muuten syötyä paremmin kunnon ruokaa :) Eipä noi sun ”repsahdukset” maailmaa kaada. Se on vain elämää :)

  • Hienoa Linda! :) Joo, no näinpä. Ei jaksa stressata, huomenna on aina uusi päivä ja mahdollisuudet. :)

 5. Hyvin menee herkutonkin :) Tosin karkkiin on vaihteeksi kova himo mut periksi ei anneta. Päätin, että totaalinen karkkilakkoni päättyy joulukuun toisella viikolla ja herkkulakkoa höllennän hieman kun haaste loppuu. Onneksi nyt on paljon hedelmiä saatavilla ja dippijuurekset korvaa hyvin muun napostelun.

 6. Tääläkin on lakko pitänyt!! Ainoatakaan karkkia ei ole suuhun mennyt vaikka tilaisuuksia ois ollut…jotain muuta herkkua kyllä, mutta niistä en aikonutkaan kieltäytyä, karkki mulle vaan se ongelma on. Viikonloppuna kävin minäkin leffassa, mukana oli sitten muutama piparkakku ja pussi pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Eihän se ihan ajanut samaa asiaa kuin se irttaripussi, mutta menetteli. Ja tosiaan oon huomannu että enää ei ees tee niin paljon mieli karkkia. Ens viikonloppuna on meijän tytön synttärit joissa varmasti mässätään karkeilla, mutta mä luulen pystyväni olemaan syömättä. Tsemppiä sinulle ja kaikille muillekin jatkoon, puolessa välissä mennään :)
  -laurasaa78

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta