Illan asu

Oikein ihanaa viikonloppua! Toivottavasti se on alkanut teilläkin hyvissä tunnelmissa, ainakin aurinkoa piisaa. :) Eilinen ilta hujahti kokonaan eräässä bloggareiden ja mainostajien juhlissa G18:ssa. Palaan juhliin vielä hieman myöhemmin mutta illan asukuvat tulevat tässä.

Jakku H&M
Toppi Vero Moda
Housut Only
Laukku Zara
Kengät H&M
Käsikorut Lindex

Mitäs pidätte? 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Illan asu”

  • Ohhoh, enpäs itsekään huomannut. Ilmeisesti pientä väsymystä eilisestä kuvia ladatessa. :)
   Noh, toivottavasti kukaan ei huomannut. ;)

  • Upea nainen! Kyllä pää kääntyisi jos kaupungilla vastaan tulisit ��

  • Älä siis julkaise edellistä kommenttia. Se oli vain sinulle. Ei kenenkään mieltä pahoittamaan, vain vinkkinä. :)

  • Anonyymi: Tiedän miten se kuvio meni vuosia sitten, eikä sitä kyllä oikeastaan voi noinkaan sanoa, kuten sen ilmaisit. Mutta jokatapauksessa, itsellänikin on ollut monenlaisia juttuja ja historiaa, joten en halua tuhota nykyisyyttä miettimällä vanhoja asioita. :) Toinen kommenttisi kuulosti hieman ikävälle, toisaalta aika sama itselleni, koska kyseinen tyyppi ei ole osa elämääni oikeastaan millään tapaa. Siispä meikäläiselle aika sama jos asia noin olisikin. :)

  • Niimpä. Vastauksesi toden totta osoittaa että olet fiksu nainen. Ei muuta kuin onnea vaan elämääsi! :) ja nimenomaan, ihmiset jauhaa aina…mutta jauhakoot! Mutta kaksinaamaisuus on kyllä ärsyttävää.

  • Kiitos paljon! :) Onhan se ärsyttävää ja itse en vietä aikaani ihmisten kanssa, jotka puhuvat minusta selän takana. Onneksi olen osannut valita lähimmät ystävät sen mukaan, että sieltä löytyy vain ihania tyyppejä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta