I Love Me- messut

Oliko moni käymässä kyseisillä messuilla? Itselleni nämä messut ovat olleet jo useamman vuoden ajan sellainen perinne ja siellä onkin tullut aina yhtenä päivänä piipahdettua. Tänään oli juuri sopiva sunnuntai messuiluille ja pyysinkin Mikaelaa lähtemään kanssani sinne pyörimään. Taisimme viihtyä eniten hyvinvointi- puolella erilaisia terveysjuttuja tsekkaillen. Se mitä pistin merkille, olivat tosiaan nuo erilaiset luomu- ja muut terveys- tuotteet. Joka toisessa kojussa raakasuklaata, kookosöljyä, luomua, erilaisia smoothieita jne. Mitäs tästä voimmekaan päätellä, uusi trendi taitaa olla syntynyt! :) Toinen kiva puoli olikin sitten kauneus (meikit, hiustuotteet, kosmetiikka jne.). Itse en ole oikein koskaan saanut siitä muotipuolesta mitään irti, en tiedä olenko sitten ainoa joka on tätä mieltä?! 

Pöllötkin olivat edustettuna. :)

Ja Mikaela nappasi muutaman asukuvan. 
Mukaani tarttui muutamia kivoja juttuja, jotka esittelen hieman myöhemmin.
Tänään olisi tarkoitus viettää iltaa ihan tässä kotosalla ja äänestää Jori BB- voittoon! :) 

Ihanaa sunnuntain jatkoa! 
On my way

3 vastausta artikkeliin “I Love Me- messut”

  1. Mä olin ihan super pettynyt Hääosastoon. Lähdin hakemaan vinkkejä omiin häihini, mutta käteen ei jäänyt yhtään mitään. :/ Paljon melua tyhjästä!

    • Ou, itse ihastelin niitä kauniita mekkoja mutta sen enempää en sinne oikeastaan edes eksynyt. :) Mahtavaa, en ookaan kuullut että meet naimisiin! Onneksi olkoon ihan hurjasti! :) Onko kesähäät tulossa jos saa udella?

  2. 4.4 olisi tarkoitus Kämpissä tanssia häitä. En olisi ikinä uskonut, että nämä kyseiset kinkerit saa mulle harmaita hiuksia, mutta kaikki mihin liittyy sana HÄÄT maksaa ihan hunajaa. :D Esimerkiksi hääpuku. Olen tilannut kesällä näistä paljon parjatuista Kiinakaupoista.2 häämekkoa itselleni. Lähetti toi paketin suoraan työpaikalleni ja mekoissa ei ollut mitään moitittavaa. Hintaa tuli posteineen 2 mekolle 150euroa!!! Voitko kuvitella. Tästä voisitkin tehdä ehkäpä postauksen mitä sä olet mieltä näistä ”feikkimekoista”. Mulle tämä on täysin rahakysymys, en näe suurta agendaa maksaa isoa summaa asiasta joka on minulla päällä sen 8h.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta