Messulöytöjä

Lupasin eilen hieman esitellä noita messu ostoksiani ja tässä ne tulevat. Ei mitään turhaa, vaan kaikki sellaisia jotka olivat olleet ostoslistalla jo jonkun aikaa. Eli ensimmäisenä kylmäpuristettu luomu kookosöljy. Mun on pitänyt ostaa tämä putilo jo ehkä puolen vuoden ajan mutta syystä tai toisesta en vaan ole saanut aikaiseksi tilata tai lampsia luomukauppaan. Tätähän on suositeltu ties missä ja varmaan lähestulkoon jokainen tietää miksi tämä on hyväksi meille jokaiselle, niin paljon se on ollut mediassa esillä. 

”Kylmäpuristettu kookosöljy sisältää yli 90 % raakoja, saturoituja rasvahappoja, 
jotka ovat harvinaisia ja tärkeitä rakennusaineita kehomme joka solulle. ”

Käyttö: Paistaminen, leivonta, ulkoiseen käyttöön (ihorasva) ja mikseivät hiuksetkin. (Huom, kuultu suositus) Kookosöljyä voi käyttää levitteenä tai syödä suoraan purkista. Sopii erinomaisesti myös pirtelöihin, eli smoothieisiinkin ihan loistava! (Lähde: cocovishop.com)

Mihin te käytätte kookosöljyä? Onko mitään erikoisempia käyttötapoja?

Toinen jo pidempään hankintalistalla pyörinyt juttu on sinkki. Etenkin näin syksyllä, kun flunssaa pyörii ympärillä jatkuvasti on hyvä saada tuo vastustuskyky kohdilleen. Itsehän olen sairastanut tämän vuoden aikana vain yhden kerran mutta viime viikolla meinasin sairastua. Edelleen on hieman outo fiilis, en koe olevani oikein teräskunnossa, joten sinkin syönti tulikin oikeaan saumaan. 

”Sinkki auttaa vastustamaan infektioita edistämällä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
Sinkki edistää myös hiusten, kynsien, ihon ja luuston normaalia kuntoa. ”
(Lähde: life.fi)


Kolmas tuote on ollut mielessä vasta muutaman viikon mutta messut olivatkin oiva paikka ostaa kyseinen purkki edullisesti. Eli syväpuhdistava shampoo. En tiedä miten, miksi ja kuinka olen saattanut unohtaa ostaa tuota tuotetta aikoihin?! Rehellisesti sanottuna olen pessyt syväpuhdistavalla varmaan vuosi sitten, eli not good! Miten paljon hiukseeni onkaan kertynyt kaikkea pas*aa. Tarpeen huomasin ihan muutama viikko sitten, kun aloin ihmettelemään miten hiukseni voivatkaan rasvoittua niin nopeasti. Jos pesen hiukset aamulla, ovat ne jo illalla kuin rasvapesä. Edelleenkin tämä ongelma on olemassa oleva, eli seuraava hiuspesu tehdäänkin tuolla syviksellä. Katsotaan kuinka vaikuttaa, puhdistuuko hius ihan kerralla vai pitääkö hoito uusia toisenkin kerran. Toki hiusten rasvoittumiseen voi vaikuttaa aika monetkin tekijät, mutta koska ihoni ei ole rasvaisempi kuin ennen päättelen tämän nyt johtuvan lähinnä noista muotoilutuote- jäämistä. 

Sellaisia ostoksia, toivottavasti siellä on lähtenyt maanantai kivasti käyntiin!? 
Ollaan energisiä ja tehdään tällä viikolla niitä juttuja, jotka tekee meidät onnelliseksi! 🙂

Kommentit (20)
  1. Tuo kookosöljy on ihan parasta! Purkki on tosi riittoisa ja kookosöljy tuoksuu ihanalle. Käytän kasvoöljynä suihkun jälkeen. Meikin alle ehkä turhan rasvaista ja jättää ihon kiiltäväksi. Olen käyttänyt myös hiuksiin, esim. hieronut päänahkaan ja sitten pessyt pois. Auttaa kuulemma hilseilyyn, jos päänahka on kuiva. 🙂

    1. Joo, aika monikäyttöinen tuote kyseessä. 🙂

  2. Kookosöljy+sokeri=Loistava ihonkuorinta! 🙂

    1. Testiin lähtee! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *