Täydelliset talvisaappaat?

Mä näen jo oikeastaan päivittäin jengillä talvisaappaita. Itse olen vielä nilkkurilinjalla, mahdollisimman pitkään. Tai no oikeastaan se oikea syy on se, etten ole löytänyt vielä täydellisiä nahkasaappaita. Ja toisaalta en halua vielä tuntea oloa oikeasti talviseksi. :) Mä välillä ihmettelen miten toiset löytävät kymmenet kivat shoppailureissullaan- ja itse en yksiäkään. Jostain syystä musta on tullut kauhean ronkeli sen suhteen mitä ostan. Se mitä ostan pitää olla oikeasti täydellistä, oikeasti hienoa mielestäni, ei riitä ”Noi on ihan kivat”.  Selailin eilen illalla ennen nukkumaan menoani perinteisesti verkkokauppoja läpi ja löysin muutamat kivat yksilöt. Hakusessa on siis pitkävartiset tai sitten polven yli- saappaat. Noissa polven yli saappaissa toimii kai paremmin mokka, ja normi saappaissa sitten nahka. Pääasia on se, että aitoa ainesta niiden tulisi olla, jotta kestävätkin sitten hetken! Kokosin muutamat kollaaseiksi.

1. Billi Bi Boots / 2. Billi Bi Boots / 3. Billi Bi Boots

1. Nly Shoes / 2. Geri- Nly Shoes

Joko te olette löytäneet täydelliset saappaat? Vinkkauksia mistä päin? :)


* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

8 vastausta artikkeliin “Täydelliset talvisaappaat?”

 1. Täydelliset saappaat edelleen hakusessa. Nyt mennään jo kolmatta syksyä/talvea ja löhes luovotusfiilis. Ongelmani on kapeet nilkat ja pienet pohkeet. Sovittamieni saappaiden varren istuvuus ei vaan oo miellyttäny ja siks jääny ostamatta. Haussa kans aitonahkaset ja ne ei ihan halvalla lähde niin en haluu niitä ihan kivoja.. Nyt matkalla postissa taas yhdet, varren kooks oli määritelty xs, että jospa nyt viiimein :D!

  • Hei!
   Mä kärsin täysin samasta ongelmasta pienten pohkeitten ja nilkkojen kanssa. Kun haluat kivat kengät edullisesti, suosittelen ehdottomasti etsimään lähimmän skopunkten myymälän! Aitoa nahkaa sieltä ei saa, mutta ostin juuri itse elämäni istuvimmat saappaat sieltä hintaan 49.95e.
   Availee vissiin itikseen myymälän viim. Ensi keväänä, mutta nyt löytyy ainakin myyrmäestä ja turusta.

 2. Billi bit on ihania ja laadukkaita, suosittelen! Mieletön muotoilu ja oliskohan ollut vielä tanskalainen merkki, kiva kannattaa ”pohjoismaista’ muotoilua ;)

 3. mulla on ongelmana kapeat pohkeet just kans eikä millään meinannut löytyä istuvia mut ainakin kookengästä oon nyt viimevuonna ja tänä vuonna löytänyt paljon nahkaisia saappaita mis on xs varsi ja ne on ollut tosi hyviä!

  • Kiva jos on ollut valikoimissa enemmän, luulisi kenkäkauppojenkin koko ajan paremmin ottavan huomioon asiakkaiden tarpeet ja erilaisuuden.

 4. Täällä kans saappaiden etsintä jatkuu jo varmaan toista vuotta. Minulla taas pohjetta löytyy, mutta ongelmakohtani on lyhyt jalkaterä ja pienet varpaat, mutta leveä jalkapöytä, paksut nilkat ja pohkeet. Yritä siinä sitten etsiä mitä tahansa kenkiä kun lestin istuessa hyvin meinaa varpaisiin jäädä niin paljon ylimääräistä tilaa että askel näyttää uimaräpyläkävelyltä kun kärki taittuu kävellessä vasta varpaiden edestä eikä sitä kohti mistä varpaat alkavat. Ihmettelen aina miksi kaikkialla näytetään myytävän kenkiä vain ihmisille joilla on pitkäjalkaterä ja kapea lesti. Tänään lähtee taas yksi palautuspaketti kenkiä Bubbleroomiin kun olivat nekin turhan vaivalloiset lompsuttimet kävellä. :(
  -Iida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta