Syksysää ja CaseApp

Huomenta! Eilen oli ensimmäistä kertaa ainakin meikäläisellä sellainen fiilis, että nyt on kaivettava talvitakki esiin, edes kevyt sellainen. Olen kierrellyt nyt muutamana päivänä Helsingin keskustassa oikeastaan Zara- H&M- Stockka akselilla ja eipä ole oikein löytynyt mitään speciaalia. Mangossa on ehkä kivoimmat takit mitä on näkynyt mutta blaah, mikä ronkeli musta on tullut. Takin sijaan laukkuosastolla olikin vaikka ja mitä kivaa, seuraava ostokseni tulee aika tasan tarkkaan olemaan Ralph Laurenin Newbury Double- Zip Satchel mustanaOlin jo ihan hilkulla ostaa sen samantein mutta ehkä odotan palkkapäivään, tai edes perjantaihin. :D Pakotin poikaystävän vielä nappaamaan muutaman asukuvan vähän vaille kuusi ja olihan siellä vähän turhan pimeä, kuten kuvista huomaa. 

Kengät H&M
Housut Zara
Toppi Vero Moda
Jakku H&M
Laukku Zara
Nahkahanskat H&M

Muhun otettiin joku aika sitten yhteyttä CaseApp:ilta,  jossa voi itse tuunata itselleen mieleisensä kännykän kuoret. Kiinnostuin tästä, koska idea on mielestäni aivan loistava. Miksei mieluummin designaa itse itselleen sellaiset, kuin haluaa sen sijaan, että kiertelee kaupoissa eikä löydy niitä täydellisiä? Itse tiesin heti, että haluan värimaailman olevan valko- musta ja mielestäni Lanassa on jotain sellaista sensuellia kauneutta äänen lisäksi, että päädyin selailemaan hänen fotogeenisiä kasvojaan Googlesta. Yksi kuva pomppasi silmilleni, asennetta ja cooliutta. Tämä koristaa ehdottomasti omaa iPhoneani!Mitäs pidätte? Kyseinen firma innostui myös arvonnasta mutta tällä hetkellä mulla on arvontoja jo kaksi tulossa tässä viikon sisään, joten ei nyt ihan lähipäivinä. Järkkään kuitenkin lähitulevaisuudessa jos arvonta jengiä kiinnostaa?! :)

CaseApp löytyy myös Facesta täältä.
Nyt töihin, huomenna on onneksi perjantai! ;)


* Kuoret saatu yhteistyönä
On my way

14 vastausta artikkeliin “Syksysää ja CaseApp”

    • No siis, en halunnut laittaa tuohon takkia kuvien ajaksi. Nyt alkaa olemaan jälleen niin hankalaa kuvata asukuvia, kun on sen verran viileää ja takki taas peittää asun.

  1. Onko toi H&M jakku uusi? Tai onkohan vielä myynnissä? Aivan superihana ja sinäkin kauniina :)

    • On joo, toissa päivänä hankittu! Tykästyin paljon, tommonen merimieshenkinen ja kivasti istuu. :) Kiitos paljon!

  2. Hei. Tuosta laukusta kyselisin.. ku asun täällä kaukana korvessa ja oon kans ihastunu kyseiseen L.R.L:n laukkuun. Stockan nettikaupassa sitä oli vaan ruskeena, mut ilmeisesti liikkeessä myös mustana? Kun musta ois käytännöllisempi väri itelle ja jos mustaa saa liikkeestä, ni pitänee yrittää järjestää Helsingin reissua pikimmiten..;)

    • Moikka! Joo, oon kans pidempään katsellut sitä eri paikoissa ja vihdoin näin Stockkalla keskiviikkona sen. Noh, päätin et venaan vielä palkkapäivään ja arvaa vaan oliko se mennyt päivässä! Eikä siellä nyt ollut varastossa lisää. Stockkallehan ei pysty tilaamaankaan… Löysin laukun kuitenkin Zalandolta, teen siitä postauksen kun saapuu niin voit sitten siitä tilata jos haluat tai mennä ihan Zalandolle suoraan jo aikaisemminkin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta