NELLY – MID SEASON suljettu ale

Nellyllä käynnistyy ensi maanantaina 21.10 kunnon MID SEASON SALET ja nyt minulla, sekä teillä lukijoillani on mahikset tutustua tuohon valikoimaan jo etukäteen. Sain blogilleni suljetun alekoodin: VIPSALE, jolla pääsette tutustumaan tuohon hulppeaan valikoimaan jo nyt. Itse pidän kovin Nellyn aleista, koska siellä on oikeasti aina ihan kunnolla tavaraa ja vielä hyvää sellaista, sekä pienempiäkin kokoja. Kokosin omia lemppareitani kollaaseiksi, toivottavasti saatte niistä jotain piristävää vinkkiä! ;)7. Horse Shirt / 8. Hudson / 9. Dip Hem Midi Peplum / 10. Effect Necklace / 11. Karma  / 12. Chambray Shirt 

Koko alennusvalikoimaa pääset selailemaan TÄSTÄ! 


* Postaus sisältää mainoslinkkejä
On my way

5 vastausta artikkeliin “NELLY – MID SEASON suljettu ale”

  1. Vitsit, mulla toi VIPSALE-koodi herjaa vain, että väärä koodi :/ Onkohan sivustolla sitten vain joku lagi?

  2. Nyt selvisi! Eli toimiikin vasta klo. 11. Väärää tietoa tullut puolin ja toisin, pahoittelut. Mutta enää 22 min! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta