Terve suu

Sain joku aika sitten yhteydenoton/yhteistyökyselyn Oral- B:n sähköhammasharjoihin ja muihin hampaidenhoito- tuotteisiin liittyen. Nyt, kun olen suorittanut tätä hampaiden valkaisuakin on oikeasti aika hyvä sauma tsekata muukin hampaiden kuntoon liittyvä. Ensimmäisenä tietysti hammaslääkäriaika ja nyt sitten kunnon välineet päivittäiseen hoitoon. Itse tykkään hoitaa hampaita, käytän hammaslankaa ja harjaan ne hyvin niin aamuin, kuin illoinkin. Nuorempana pesin myös aina hampaat jos olin syönyt makeaa. Nykyään en tosin ihan noin tarkalla linjalla mene. :) Sähköhammasharja mulla oli joskus vuonna nakki ja banaani, iiiiso ja möhelö laite. Nyt olin ihan äimän käkenä, kun sain tuon uutukaisen Oral- B:n Professional Care 1000- harjan kotiini, se oli niin siro ja kaponen! Menee kapeimmallekin wc- hyllylle, cool. 

Ora- B Professional Care 1000

* 3D puhdistustoiminto pyörii edestakaisin ja poistaa plakkia hampaista jopa kaksi kertaa enemmän, kuin tavallinen hammasharja.
* HELLÄVARAINEN, tämä on ainakin itselleni todella tärkeää, koska mulla on ollut paha tapa harjata hampaita liian kovaa. Tällä ei pysty sitä tekemään. Harjassa on paineentunnistin joka ilmoittaa jos harjaa painaa liian kovaa.
* Vaihtopää, jolla saa puhtaammat hampaat ja terveemmät ikenet verrattuna käsikäyttöiseen harjaan.

Lisäksi sain testaukseen Ora- B Pro Expert hammastahnoja, jotka ovat mielestäni olleet ihan eri luokkaa, kuin kaupan halppikset. Tai tahnan koostumus on erilainen ja se ei vaahtoa niin julmetusti, kuin useimmat kilpailijansa. Lisäksi tahnan maku on hieman erikoinen ja purskutuksen jälkeen suuhun jää sellainen matta olo. Olipas hyvä selitys. :) Niin ja nyt varmaan joku tulee sanomaan, että purskutusta ei suositella, tiedän. Mua vaan inhottaa ajatus, että se tahna jää sinne suuhun vellomaan… Propsit kuitenkin super hyvästä tahnasta!

Nyt viikonloppuna on vuorostaan Sellon Kauppakeskuksessa Ora- B:n kiertävä Plakkitunneli. Tunneli on varustettu peileillä ja ultraviolettilampuilla, sekä ennen tunneliin astumista suussa purskutetaan indikaatioainetta, jonka avulla uv- valo paljastaa hampaiden plakkitilanteen.  Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään tuolla pisteellä tutustumassa ja samalla hakemassa paljon hyvää ja ajankohtaista tietoa hampaiden hoidosta, sekä suun terveydestä. Itse ajattelin myös ehkä piipahtaa jos aikataulut antavat myöten. :)

Ja nyt vielä loppuun yksi super kiva BONUS! Eli ARVONTA
Voin arpoa kolmelle lukijalleni sekä tuon Oral- B:n Professional Care 1000- sähköhammasharjan, että Pro Expert hammastahnaa! :) Osallistua voit kirjoittamalla kommenttiboxiin miksi tarvitsisit sähköhammasharjan, muistathan lisätä myös sähköpostisi! Arvonta päättyy jo maanantaina klo. 12, joten kannattaa osallistua samantien. 

Tsemppiä ja oikein raikasta viikonloppua! :)
* Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyönä
On my way

32 vastausta artikkeliin “Terve suu”

 1. Tarvitsisin sähköhammasharjan, koska minulla on aika helposti reikiintyvät hampaat ja sähköhammasharjathan tutkitusti puhdistaa paljon paremmin kuin tavalliset. Kuitenkaan tällä hetkellä opiskelijana ei ole itsellä varaa sellaista ostaa :/

  [email protected]

 2. Toivon todellakin, että olisin yksi noista kolmesta onnellisesta voittajasta! Hammaslääkäriin on mennyt nyt niin paljon rahaa, ettei ole varaa kunnon sähköhammasharjaa ostaa ja en usko että halvemmat ovat yhtä tehokkaita. Tarvitsisin tuollaisen harjan koska olen aikoinani harjannut liikaa, liian kovalla hammasharjalla ja liian kovalla voimalla ja siitä syystä on tullut ienvetäymiä. Apu olisi vain joku korjausleikkaus. Kuulostaa hyvältä, että laite ilmoittaa jos harjaa painaa liian kovaa. En haluaisi, että ienvetäymiä tulee lisää tai laajenee. Minulle on aina ollut hampaat tärkeä asia. Toivon, että vanhanakin on omat hampaat suussa.

 3. Tarvisin sähköhammasharjan, koska mulla ei oo koskaan ollut sellaista ja oon kuullut että se on parempi kuin tavallinen harja, mut mulla ei oo varaa ostella nyt köyhänä opiskelijana :/ toivon et onni suosis.
  [email protected]

 4. Mä tarvitsen! Nuoresta iästä huolimatta hampaista on kulunut kiille, joka johtuu juuri siitä että olen manuaalisella hammasharjalla harjannut liian lujaa! Olis sähköhammasharja todella mieleeni! :) [email protected]

 5. Tarvitsisin sähköhammasharjan sillä mulla ei ole ikinä sellaista ollut, vaan oon aina tyytynyt tavalliseen harjaan. Tykkään myös hoitaa hampaitani mutta ei tällä hetkellä ole varaa tuommoista ostaa :-) [email protected]

 6. Ihan mahtava arvonta! Olen jo pidempään miettinyt sähköhammaharjan hankkimista, mutta en ole raaskinut ostaa, mikä on sinänsä ihan tyhmää, koska suun terveys on todella tärkeä asia. Sähköhammasharja olisi parempi hampaitten kiilteelle, kun itse tulee monesti harjattua tavallisella hammasharjalla liian kovaa.
  [email protected]

 7. Haluisin tositositosi kovasti olla yksi voittajista, en oo aiemmin viittinyt osallistua näihin sun arvontoihin vaikka olis hirmusesti tehnyt mieli mutta nyt tällä kertaa ajattelin että kerrankin vois olla mun aika kokeilla onneani joka ei oo ollut hirveen suotuisa muissa arvonnoissa.. :) oon ollut tosi tyytymätön omiin hampaisiin, on etuhampaita muokkailtu ja paikkailtu hieman muovilla joka on kulunut paljon hampaan päältä joten oma hammas on helposti värjäytyvää ja reikiintyvää.. mun ja avopuolison yhteinen sähköhammasharja on jo vanha, ei meinaa kestää edes 2 pesua joten hampaidenpesu jää välistä hieman liian usein tai liian huolimattomaksi ja hampaat on mielestäni tosi tärkeä osa ulkonäköä joten ehkä tällä uudella hammasharjalla saisin taas innostusta tohon ”kunnolliseen” hammaspesuun jonka jälkeen tuntuu ja myös näyttää puhtaalta ja värjäytymätkin sais vähän kyytiä.. ;-) en millään raaskisi hinnan tai valinnanvaikeuden takia ostaa uutta.. [email protected]

 8. Oon pari kertaa päässyt kokeileen sähköhammasharjaa ja se ero on ihan mieletön tavalliseen harjaan verrattuna! Ei vaan oo varaa ostaa, joten olis hienoa jos sen täältä voittais :) [email protected]

 9. Olen jo kauan halunnut kokeilla näitä vähän uudempia sähköhammasharjoja, mutta opiskelijan budjetti ei anna sen vertaa edes periksi. Ihan huippua olisi nyt päästä tätä kokeilemaan! :) [email protected]

 10. Käytössä tällä hetkellä mulla on just tommoinen iänikuinen sähköhammasharja, mistä kirjoitit. Lisäksi multa paikattiin just 10 (!) reikää – perus… Huonot hampaat, ja tuntuu ettei mikään auta, mutta tuo hammasharja auttaisi edes vähän!

  [email protected]

 11. Tulisi todella tarpeeseen uusi sähköhammasharja. Vanha on jo monen monta vuotta vanha. Saan helposti reikiä hampaisiin ja paljon joudun hampaita hoitamaan, että pysyvät edes jokseenkin kunnossa. Kaikki hammashoitotuotteet olisivat siis erittäin tervetulleita :)

 12. oon jo pidemmän aikaa suunnitellut sähköhammasharjan hankkimista, ja opiskelijabudjetilla se ei ole vielä onnistunut :) eli tulisi kyllä kovaan tarpeeseen! ennen mulla oli joskus sellainen vanha sähköhammasharja ja se meni rikki, enkä sen jälkeen ole uutta vielä hankkinut.
  [email protected]

 13. Mulla on niin vanha sähköhammasharja, et uudelle olis tarvetta. Ei vaan oo hirveesti innostanu pistää sellasia rahoja säästöön, kun aina keksii jotain ”mukavampaa” ostettavaa.. [email protected]

 14. Hammaslääkäri on jo useaan otteeseen suositellut sähköhammasharjaa. Harjaan perusharjalla liian kovaa, minkä takia ikenet ovat alkaneet vetäytyä. Olen yrittänyt kiinnittää tähän huomiota, mutta aina se mun harja alkaa muutaman käyttökerran jälkeen muistuttaa rekan alle jäänyttä :o Jotenkin luulen että harjaan liian kovaa, että tulisi varmasti puhdasta enkä edes tajua harjaavani liian kovaa.. Noh, tulipahan sepustus, mutta sähköhammasharja olisi täällä NIIN tarpeen. Harmi ettei noita opiskelijabudjetilla ihan noin vaan ostella..

  [email protected]

 15. Olispas ihana voittaa! Mun koko kesä meni hammaslääkärissä rampatessa kun kahteen hampaaseen oli päässyt osittain oman laiskuuteni vuoksi tulemaan isot reiät joista toinen vaati juurihoidonkin.

  Sähköhammasharja olis kyllä tervetullut kapistus tähän taloon. Puhdistuispahan hampaat tehokkaammin kuin normaalilla harjalla :)

  [email protected]

 16. Hei!

  Olipas osuva kilpailu. Itselläni on tällä hetkellä suussa vähän kaikki pielessä. Viisaudenhammas alkoi vaivaamaan viime
  viikolla jonka seurauksena jouduin mennä putsailemaan sitä akuuttina. Pääsin onneksi leikkausjonoon kylläkin. Muutin vasta
  keväällä Helsinkiin ,ja olen ollut pikään julkisen hammashoidon jonossa johon pääsen onneksi ensi kuussa. Tällä viikolla kävin
  yksityisellä paikkaamassa pari reikää, ja kuinka ollakkaan leipää syödessäni naama puutuneena puraisin huuleen, jonka seurauksena sain antibiottikuurin ja tämän päivän bileet jäivät tosiaan pitämättä. Sähköhammasharja olisi siis mukava juttu muutenkin :D

  [email protected] hotmail.com (hehheh tiedän hauska osoite) :D

 17. Heippa!
  Uusi sähköhammasharja tulisi itselleni todella tarpeeseen, sillä olen koko ikäni kärsinyt herkästi reikiintyvistä hampaista. Lisäksi minulla on kamala hämmaslääkäripelko, joten paikkailuun yksityisellä kuluu mukavia summia vuosittain :D Vanha sähköhammasharjani alkaa vetelemään viimeisiä, joten ei haittaisi yhtään voittaa uutta. Ehkä tämä malli ehkäisi reikiintymistäkin tehokkaammin kun antiikinaikainen kapiineeni. :D
  [email protected]

 18. Ostin noin vuosi sitten sänköharjan, mutta se meni rikki jo puolen vuoden päästä. Nyt olen haaveillut uudesta oikein kunnon harjasta, mutta näin kotiäitinä ei ole tullut mahdollisuutta rahallisesti sellaista hankkia. Tosi asia on että sähköhammasharjalla hampaiden pesu hoituu niin paljon paremmin kuin tavallisella harjalla!!
  [email protected]

 19. Voi tämä on tosi tarpeellinen arvonta! Minulla on ollut jo pitkään toiveissa sähköhammasharja, mutta aina on tullut sitten jotain ”tärkeämpää” ostettavaa. Omat hampaani todellakin kaipaisivat tätä, sillä saan reikiä uskomattoman helposti. Uskon, et sähköhammasharjalla saisin aikaan puhtaampaa jälkeä ja varmasti sitten hampaatkin pysyisivät paremmassa kunnossa :)
  [email protected]

 20. Olisihan se mukava voittaa sähköhammasharja kun pikku veli päätti edellisellä puhdistaa koiramme suun….. Noh eipähän haise Sulonkaan henki enään niin pahalle sen käsittelyn jälkeen:D
  [email protected]

 21. Onpas kerrankin oikeasti kenelle tahansa järkevä blogiarvonta! :) Minulla on ns. hankalat hammasvälit, joihin jää helposti jumiin ruokaa. Tavallisella harjalla tulee painettua liian kovaa, jotta ruoanjämät saisi pois, mutta eihän siitä seuraa mitään hyvää. Edes ne jämät eivät aina irtoa ;) Siispä tällainen sähköhammasharja tulisi todella tarpeeseen!
  [email protected]

 22. Minulla on joskus pienenä ollut sähköhammasharja ja muistan, että tykkäsin siitä todella paljon. Sitten se vaan jossain vaiheessa jäi eikä enää tullut hankittua uutta. Olisi ihana kyllä taas saada tuollainen, sillä kyllähän sillä puhdistuu hampaat sata kertaa paremmin kuin perinteisellä hammasharjalla :)

  [email protected]

 23. Uusi sähköhammasharja kelpais, kun vanha on ollut käytössä jo piiiitkään. Tavalliseen harjaan ei pystyis ikinä enää kuvitellakaan vaihtavansa, kun on aina sähköharjalla pessyt. Myös tota uutta hammastahnaa kiinnostais kokeilla!
  annamari.varto (at) helsinki.fi

 24. Tarvitsisin sähköhammasharjan, sillä niin paljon olen niistä kehuja kuullut, että korkea aika olisi jo päästä kokeilemaan. Saan itse reikiä ihan superhelposti, joten ehkä tällaisella puhdistaminen onnistuisi tarkemmin.
  [email protected]

 25. Oi, tarpeeseen tulisi tuo harja. Olen elämäni aikana omistanut yhden sähköisen harjan, mutta siitä taitaa olla jo kymmenen vuotta aikaa ja tekniikka on varmasti tälläkin saralla kehittynyt roimasti..

  kiltsi(at)hotmail.com

 26. Ehdinpähän vielä onneksi mukaan :) Tarpeeseen tulisi täälläkin tuo harja. Ollut toiveissa jo pitkään ostaa sähköhammasharja, mutta rahatilanne ollut aika heikko. Ajattelin, että kerron toiveen sitten joulupukille, mutta ehkä onni suosisi nyt tässä, kokeillaan :)

  [email protected]

 27. tarttisin kyllä, pitkään oon miettiny et pitäis hommata sähköharja mutta ei vaan saa aikaseks! Nyt olis siis hyvä sauma alkaa panostaa hampaiden terveyteen! [email protected]

 28. Tiesitkö Jutta, että hampaat saa harjata ainakaan puoleen tuntiin syönnin jälkeen, mieluiten tuntiin. Hampaista lähtee kiilto. Eli heti makean syönnin jälkeen harjaus ei ole hyväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta