Terve suu

Sain joku aika sitten yhteydenoton/yhteistyökyselyn Oral- B:n sähköhammasharjoihin ja muihin hampaidenhoito- tuotteisiin liittyen. Nyt, kun olen suorittanut tätä hampaiden valkaisuakin on oikeasti aika hyvä sauma tsekata muukin hampaiden kuntoon liittyvä. Ensimmäisenä tietysti hammaslääkäriaika ja nyt sitten kunnon välineet päivittäiseen hoitoon. Itse tykkään hoitaa hampaita, käytän hammaslankaa ja harjaan ne hyvin niin aamuin, kuin illoinkin. Nuorempana pesin myös aina hampaat jos olin syönyt makeaa. Nykyään en tosin ihan noin tarkalla linjalla mene. 🙂 Sähköhammasharja mulla oli joskus vuonna nakki ja banaani, iiiiso ja möhelö laite. Nyt olin ihan äimän käkenä, kun sain tuon uutukaisen Oral- B:n Professional Care 1000- harjan kotiini, se oli niin siro ja kaponen! Menee kapeimmallekin wc- hyllylle, cool. 

Ora- B Professional Care 1000

* 3D puhdistustoiminto pyörii edestakaisin ja poistaa plakkia hampaista jopa kaksi kertaa enemmän, kuin tavallinen hammasharja.
* HELLÄVARAINEN, tämä on ainakin itselleni todella tärkeää, koska mulla on ollut paha tapa harjata hampaita liian kovaa. Tällä ei pysty sitä tekemään. Harjassa on paineentunnistin joka ilmoittaa jos harjaa painaa liian kovaa.
* Vaihtopää, jolla saa puhtaammat hampaat ja terveemmät ikenet verrattuna käsikäyttöiseen harjaan.

Lisäksi sain testaukseen Ora- B Pro Expert hammastahnoja, jotka ovat mielestäni olleet ihan eri luokkaa, kuin kaupan halppikset. Tai tahnan koostumus on erilainen ja se ei vaahtoa niin julmetusti, kuin useimmat kilpailijansa. Lisäksi tahnan maku on hieman erikoinen ja purskutuksen jälkeen suuhun jää sellainen matta olo. Olipas hyvä selitys. 🙂 Niin ja nyt varmaan joku tulee sanomaan, että purskutusta ei suositella, tiedän. Mua vaan inhottaa ajatus, että se tahna jää sinne suuhun vellomaan… Propsit kuitenkin super hyvästä tahnasta!

Nyt viikonloppuna on vuorostaan Sellon Kauppakeskuksessa Ora- B:n kiertävä Plakkitunneli. Tunneli on varustettu peileillä ja ultraviolettilampuilla, sekä ennen tunneliin astumista suussa purskutetaan indikaatioainetta, jonka avulla uv- valo paljastaa hampaiden plakkitilanteen.  Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään tuolla pisteellä tutustumassa ja samalla hakemassa paljon hyvää ja ajankohtaista tietoa hampaiden hoidosta, sekä suun terveydestä. Itse ajattelin myös ehkä piipahtaa jos aikataulut antavat myöten. 🙂

Ja nyt vielä loppuun yksi super kiva BONUS! Eli ARVONTA
Voin arpoa kolmelle lukijalleni sekä tuon Oral- B:n Professional Care 1000- sähköhammasharjan, että Pro Expert hammastahnaa! 🙂 Osallistua voit kirjoittamalla kommenttiboxiin miksi tarvitsisit sähköhammasharjan, muistathan lisätä myös sähköpostisi! Arvonta päättyy jo maanantaina klo. 12, joten kannattaa osallistua samantien. 

Tsemppiä ja oikein raikasta viikonloppua! 🙂
* Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyönä
Kommentit (32)
  1. Tiesitkö Jutta, että hampaat saa harjata ainakaan puoleen tuntiin syönnin jälkeen, mieluiten tuntiin. Hampaista lähtee kiilto. Eli heti makean syönnin jälkeen harjaus ei ole hyväksi.

  2. tarttisin kyllä, pitkään oon miettiny et pitäis hommata sähköharja mutta ei vaan saa aikaseks! Nyt olis siis hyvä sauma alkaa panostaa hampaiden terveyteen! m_kaela@hotmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *