Slow mood ja mid seasonit

Huomenta! Aijon viettää eeeerittäin rauhallisen viikonlopun. Mulla on ollut viime aikoina ihan turhankin hektistä ja pari viime viikonloppuakin on mennyt pääosin erilaisissa kemuissa sun muissa. Tulee niin hyvään saumaan ihan tällainen löhöviikonloppu. Iltapäivästä lähdetään Millan kanssa piipahtamaan Ikeassa, mitään tähteellistä ostettavaa sieltä ei ole mutta ehkä kuitenkin jotain tarpeita viimeistään paikan päällä ilmenee. ;) Mulla on kauheasti kaikkea postattavaakin ”rästissä”, joten illalla ajattelin keskittyä niiden tekemiseen. :) Poikaystävä on viikonlopun Tampereella, joten ihan ylhäisessä yksinäisyydessä täällä elelen. 

Hitaan lauantain, kymmenen tunnin yö- unien jälkeen aloitin ihanan muhkealla aamiaisella ja seuraavaksi istuinkin jo tähän koneen äärelle selailemaan Nellyn mid seasoneita. Viimeksikin, kun noita alejuttuja selailin oli kauhea kiire mutta nyt oli ihanasti aikaa katsella rauhassa. Paljon kaikkea ihanaa ja vielä on kokojakin hyvin jäljellä! Pikkujoulukausi lähenee ja mekkoja on hankittava jälleen. Juhlapukeutumisessa omia valttejani ovat musta ja valkoinen, joskus sekaan eksyy myös muitakin kausivärejä mutta pääosin noilla väreillä tulee mentyä.


Alet aukeavat kaikelle kansalle vasta maanantaina, joten nyt on vielä pari päivää aikaa viedä parhaimmat päältä! 
Koodi ALEEN ON: VIPSALE ja sinne pääset TÄSTÄ

Ihanaa viikonlopun alkua! :)
  

* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta