Miracle

Mun on pitänyt jo muutamana päivänä postata eräs video tänne, joka on poikaystäväni yksi viimeisimmistä ohjauksista. On kiva aina välillä jakaa tällaisia juttuja, jotka ovat tärkeitä meidän ”perheessä”.  Kyseessä on siis Lovexin uusin single ja siihen tehty musiikkivideo. Itse muistan Lovexin erittäin hyvin useiden vuosien takaa, kun Guardian Angel- biisi oli kuumaa tavaraa. Taisi soida lähestulkoon jokaisen tytön stereoista. :) Mahtavaa, että pojat ovat palanneet ja tällä kertaa hieman itseeni enemmän iskevällä tyylilajilla. Kyseessä on siis vähän kevyempää pop- rockia ja tuo uusin levy State Of Mind pitää sisällään todella monta mielettömän hyvää biisiä. Meillä himassa onkin soinut jo useamman kuukauden tämä levy repeatilla ja ei olla edes vielä alkanut kyllästyttämään. Suosittelen kurkkaamaan tuon videon, uskon monien tykästyvän. :)


On my way

2 vastausta artikkeliin “Miracle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta