Tuoksulempparit

Voimakkaita, mausteisia, aistillisia… Näillä adjektiiveilla kuvailisin omia mieltymyksiäni tuoksujen suhteen. Kuten täälläkin olen maininnu, on Lancômen La vie Est Belle ollut suosikkini jo hyvin pitkään. Sen rinnalle ei ole meinannut yltää oikein mikään muu tuoksu, kunnes… Olin tuossa alku syksystä käymässä bloggaajille suunnatussa tuoksuillassa, josta saimme pienet goodiebagit mukaamme. Tuossa pussukassa piili sellainen tuoksu mikä herätti minussa aivan huumaantuneita fiiliksiä. Tämä tuoksu on Hugo Boss:in Boss Jour Pour Femme, jonka keulakuvana feminiininen Gwyneth Paltrov keikistelee. Tuoksussa on jotain todella naisellista, eleganttia ja fiiniä. Nyt mulla on siis kaksi lempparia, joista en vaan osaa valita. Mutta eipä kai mun tarvitsekaan… Toinen arkeen ja toinen juhlaan. :)

Onko teillä omat tuoksunsa niin arkeen, kuin juhlaankin? Olisi mukava kuulla suosikkeja!? :)


* Bossin tuoksu saatu blogilahjana.
On my way

2 vastausta artikkeliin “Tuoksulempparit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta