Ostohyvitys.fi

Viime viikonloppuna juhlittiin tosiaan Trade Trackerin vuosittaisia julkaisija- juhlia ja itse oli ilo olla jälleen kerran paikalla bloggaajana. Mukana oli myös Ostohyvityksen porukka, joiden kanssa muutaman kerran aikaisemminkin olen tehnyt yhteistyötä. Itse käytän nykyään kyseistä palvelua aina jos tilaan verkkokaupoista, jotka löytyvät heidän listaltaan. Tuo on erittäin hyvä mahdollisuus tienata hieman verkko- ostoksillaan ns. rahaa takaisin omaan pussiin. Heidän valikoimissaan on tällä hetkellä 456 verkkokauppaa, josta jokaisesta saa jonkun suuruisen bonuksen omalle bonus tililleen. Sieltä löytyy mm. Nelly ja Boozt!

Perjantain juhlien jälkeen majoituimme Scandic Simonkenttä- hotellissa myöhään venyneen illan vuoksi ja tottakai menin Ostohyvityksen kautta etsimään kaikki mahdolliset hotelli- sivustot, joiden kautta bonusta saisi. Hotels.com on tunnetust aika kattava ja itse olen käyttänyt kyseistä palvelua aikaisemminkin hotelleja varatessani (heiltä löytyy siis hotelleja ympäri maailmaa). 

Ostohyvityksen kautta Hotels.com:ilta saa 5,00 % bonuksen hotellivarauksesta. Meidän huone oli Superior- huone ja maksoi 149 euroa, ostohyvityksen kautta sain kyseisestä ostosta bonusta 7,45 € (5,00 %). Vaikka kuullostaa ehkä pienelle summalle niin kyllä noista pienistä vaan kertyy, kun tarpeeksi usein netistä tilailee. :) 


Palveluun liittyminen on täysin ilmaista ja todella helppoa, joten eihän tuossa mitään menetä jos kokeilee! ;) Lisäksi kaikille blogini kautta rekisteröityneille TARJOUS, eli 5 euroa alkubonusta tilillesi, kun rekisteröidyt TÄSTÄ.

Ei muuta kuin bonareita keräilemään! :) 


* Postaus on kokonaisuudessaan toteutettu yhteistyönä
On my way

2 vastausta artikkeliin “Ostohyvitys.fi”

  1. Se vaan, että niiden maksu tapahtuu joskus puolen vuoden päästä. ;)

    Ja myös se, että samat mainokset pyörivät sulla täällä blogin palkissa ja mainoslinkit postauksissa. Et kai suinkaan halua, että jengi tekee nuo ostoksensa Ostohyvityksen kautta eikä sun sivujen? :(

    • Okei, kai tuokin riippuu siitä kuinka paljon sitä tiliä kerryttää. Sanotaanko näin, että kyllähän mäkin olen näistä yhteistöistä hyötynyt. Eli eipä mua nyt harmita jos muutaman sentin sattuisin häviämään sillä, että osa menee heidän kauttaan verkkokauppoihin. Mähän en kuitenkaan elä blogilla, joten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta