Tiistain asukokonaisuus

Pitkästä aikaa eilen otettiin muutama asukuva tuossa terassilla. Päällä oli tuollaista hieman klassisempaa puettia jälleen ja itseasiassa muhun alkaa kokoajan enemmän ja enemmän iskemään business/toimisto- look. Uudet nahkasaappaat löysin muuten Kookengästä, merkiltään nuo ovat Vagabond ja kyseessä siis aika perus saappaat mutta näin muutamien päivien kokemuksien jälkeen todella hyvät jalassa! Tarvitsin niin kipeästi tuollaisia ihan basic saappaita, onneksi toiveisiini vastattiin ja sellaiset löysin vihdoinkin. Enää uupuu se kirottu talvitakki…! 

Kengät Kookenkä
Hame Zara
Paita Gina Tricot

Mitäs pidätte asusta? 🙂
Kommentit (26)
  1. Tästä tuliki mielee, että mistä ostat rintaliivisi? Sulla on ilmeisesti iso kuppi ja pien ympärysmitta? Itse en meinaa löytää mistään hyviä ja kauniita liivejä!

    1. Kyllä, eli ympärys on 65 oikeasti mutta 70 on myös ihan ok. Liivejä hankin Lindexiltä ja Cubuksesta pääosin, koska heillä on 70 ympärystä ja isompaa isompaa kuppia. Yhdet hankin myös Changesta mutta pääosin siellä on vähän mummomeininkiä… Toki tämä on vain minun mielipide. 😉 H&M ja Ginakin menevät joskus mutta aika harva liivi siellä on oikeasti istuva.

  2. Älä nyt pahastu, mutta sä aina kysyt kommenttia asuista yms. ja jos joku vastaa että ei ole hyvä, niin tuntuu että vähän loukkaannut. Eli jos kysyy itse, niin ei voi olettaa että kaikki tykkää. Pitää osata ottaa kaikki palaute vastaan. 🙂

    1. Mikä kommentti osoitti, että olisin loukkaantunut? 😀 Enemmänkin olin suu auki, että ahaa. Ei mua haittaa jos joku sanoo, että liian paljastavaa, sou not. Toki mielipiteitä saa ilmaista ja itsekin vastasin tässä tapauksessa siihen, että ei omasta mielestäni. Mulla ei ole kuitenkaan niiiin huono itsetunto, että ihmisten mielipiteet siitä onko mun paita liian paljastava vai ei loukkaisi mua. Loukkaannun kyllä aivan täysin eri asioista. 🙂 Kirjoittamisen varjopuolia on se, että ei aina pysty täysin ilmaisemaan itseään ja väärinymmärretyksi tulee aika helposti. Kommentoin usein hieman ironisesti, mikä ei taas tarkoita, että loukkaannun tms.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *