Tiistain asukokonaisuus

Pitkästä aikaa eilen otettiin muutama asukuva tuossa terassilla. Päällä oli tuollaista hieman klassisempaa puettia jälleen ja itseasiassa muhun alkaa kokoajan enemmän ja enemmän iskemään business/toimisto- look. Uudet nahkasaappaat löysin muuten Kookengästä, merkiltään nuo ovat Vagabond ja kyseessä siis aika perus saappaat mutta näin muutamien päivien kokemuksien jälkeen todella hyvät jalassa! Tarvitsin niin kipeästi tuollaisia ihan basic saappaita, onneksi toiveisiini vastattiin ja sellaiset löysin vihdoinkin. Enää uupuu se kirottu talvitakki…! 

Kengät Kookenkä
Hame Zara
Paita Gina Tricot

Mitäs pidätte asusta? :)
On my way

26 vastausta artikkeliin “Tiistain asukokonaisuus”

 1. Muuten todella tyylikäs mut onks ehkä snadisti turhan pornahtava toimistoon? näkyy kaikki läpi tosta paidasta meinaan. Meillä ei ainakaan hyväksyttäis tuota asua ilman alustoppia.
  En pahalla tarkota, ihana on ja vapaalla toimii just noin :)

  • Kyllä mä aika usein käytänkin noissa ohuissa paidoissa toppia alla jo pelkästään sen sähköisyyden vuoksi. Itse en tosin pidä tuota mitenkään tyrkkynä, lisäksi tuo luonnonvalo antaa enemmän, sisätiloissa se on enemmänkin beige eikä heijasta läpi niinkään.
   Kaippa en itse nää tuollaista minään, kun vielä hetki sitten kuljin napapaidalla duunissa. :) Toki toimistopukeutuminen on asia erikseen mutta niin… :)

 2. No ei oo yhtään liian ”pornahtava” !! Mun mielestä ei näy mitenkään pahasti läpi. Sulla kaikki näyttää vaan niin hyvältä ;)

  • Niin no itsekään en häiriinny tuollaisesta, koska matsku ei tosiaan oo mitn läpikuultavaa. Siitä näkyy vaan nuo rintsikoiden ”ääriviivat” hieman ja sisätilojen valaistuksessa vielä vähemmän. Toki mielipiteitä on jälleen moneksi. :) Kiitos!

 3. Mä tykkään tästä asusta tosi paljon. Tyylisi poikkeaa aika usein omastani, mutta tällaista voisin kuvitella itsekin pukevani. Toi eka kuva on valokuvana tosi magee.

 4. asu on oikein mukava ja asiallisella linjalla. Itse vaihtaisin vain rintaliivit sileäpintaisiin. Parhaita puolia saa kyllä korostaa olematta kuitenkaan tyrkky, niin kuin joku asiansa täällä ilmaisi.

 5. Kaunista muutoin, mutta ehdottomasti sileäpintaiset liivit + alustoppi alle näin ohkaisissa paidoissa…

 6. Ihana toi paita! Koska olet ostanut sen? Katoin Gina Tricotin nettisivuja ja sieltä ei ton näköstä paitaa näkyny :(

  • Eikö! Ostin tällä viikolla Helsingin Manskun Ginasta, eli sieltä ainakin löytyy. Nettikaupasta en tiedä. :(

 7. Älä nyt pahastu, mutta sä aina kysyt kommenttia asuista yms. ja jos joku vastaa että ei ole hyvä, niin tuntuu että vähän loukkaannut. Eli jos kysyy itse, niin ei voi olettaa että kaikki tykkää. Pitää osata ottaa kaikki palaute vastaan. :)

  • Mikä kommentti osoitti, että olisin loukkaantunut? :D Enemmänkin olin suu auki, että ahaa. Ei mua haittaa jos joku sanoo, että liian paljastavaa, sou not. Toki mielipiteitä saa ilmaista ja itsekin vastasin tässä tapauksessa siihen, että ei omasta mielestäni. Mulla ei ole kuitenkaan niiiin huono itsetunto, että ihmisten mielipiteet siitä onko mun paita liian paljastava vai ei loukkaisi mua. Loukkaannun kyllä aivan täysin eri asioista. :) Kirjoittamisen varjopuolia on se, että ei aina pysty täysin ilmaisemaan itseään ja väärinymmärretyksi tulee aika helposti. Kommentoin usein hieman ironisesti, mikä ei taas tarkoita, että loukkaannun tms.

 8. Tästä tuliki mielee, että mistä ostat rintaliivisi? Sulla on ilmeisesti iso kuppi ja pien ympärysmitta? Itse en meinaa löytää mistään hyviä ja kauniita liivejä!

  • Kyllä, eli ympärys on 65 oikeasti mutta 70 on myös ihan ok. Liivejä hankin Lindexiltä ja Cubuksesta pääosin, koska heillä on 70 ympärystä ja isompaa isompaa kuppia. Yhdet hankin myös Changesta mutta pääosin siellä on vähän mummomeininkiä… Toki tämä on vain minun mielipide. ;) H&M ja Ginakin menevät joskus mutta aika harva liivi siellä on oikeasti istuva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta